mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
A ja na razie daję słoiczki małemu, a boję się podać na razie kaszkę albo kleik, chociaż leżą już w szafce i czekają aż trafią do buźki małego.
Zastanawiam się czy jeśli Łukasz pije 150ml to ile dać tych łyżeczek kleiku?2? bo chyba jedna to za mało, a z tego co czytała to wasze dzieci z takim kleikiem to i tak wypijają mniej mleka
Z kaszką tak samo robicie?
Zastanawiam się czy jeśli Łukasz pije 150ml to ile dać tych łyżeczek kleiku?2? bo chyba jedna to za mało, a z tego co czytała to wasze dzieci z takim kleikiem to i tak wypijają mniej mleka
najpierw odezwało się u mnie zboczenie zawodowe że mi sie to do prac z dziećmi przyda a później tak jakoś machinalnie odkładałam każdą z pudełka..no i teraz mam ich mnóstwo..ha kiedyś małej pokaże ile mlek wydoiła
. Mały wszystko wciąga bez problemu i to w expresowym tempie bo szybko leci z tego smoczka LOVI do kaszek. Jak dałam smoczek 3+ lub ten trój przepływowy to nie leciało wcale prawie nawet jak wsypałam tylko 1 miarkę, więc do tego z krzyżykiem muszę zrobić gęściejsze żeby się nie dławił.