reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kącik małego smakosza

reklama
a ja chyba młodemu wprowadzę powoli serek wiejski i danio on chyba nie ma tej skazy,ponoć babcia przemyciła mu danio i zjadł całego i nic mu nie było,więc wprowadzę i zobaczymy.

ja nie patrzę na godziny daję kiedy my jemy, a danio nie daje, bo ma skrobię modyfikowaną i spulchniacze i dużo cukru, daje inne które nie mają tych dodatków, ostatnio jak są owoce to robię miksy owocowe i w suwają jak tralala. Ale serek wiejski to dobry pomysł, mój Arek wcina.

ANIAWA u mnie jest ten problem, że ja jem nabiał w zasadzie tylko, a moje dziecko go jeść nie może, więc odpada to, by jadł ze mną. poza tym szczerze mówiąc ja myślałam, że do chleba też mleko bywa dodawane :zawstydzona/y:

Bo bywa. Np do tostowego, ale jakbyś kupiła w piekarni taki wiejski bez polepszaczy, to tam nie ma.
Kurde, faktycznie w danio skrobiqa modyfikowana. Szukamy innego serka waniliowego.
Dzięki!

NAT apropo chleba to ja kupuję wprawdzie w marketach [piekarni nie mam blisko] ale takkie pakowane, na ktorych jest skład podany. W niektórych jest i mleko i jajka i czort wie co jeszcze ale da się znaleźć chleb bez wszelakich dodatków tylko z tych droższych trzeba wybierać wtedy, żeby za bardzo czasu na poszukiwaniach nie marnować ;-)

co do serków typu DANIO, DANONKI itp. itd. to sa chyba najgorsze produkty, które dzieciom podac mozna :rolleyes2: na danonkach jest nawet napisane, zeby dzieciom przed ukonczeniem 3 r.ż ich nie dawać. W skladzie cukier, skrobia itp. itd. więc trzeba czegoś zdrowszego zdacydowanie szukać. Aż z ciekawości podczas najbliższej wizyty w sklepie porównam sobie sklady serkow homogenizowanych. Zobaczymy co z tego wyjdzie :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry