Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
świetne!skorzystamtu są fajne naklejki i literki tylko że dość drogie Pokoik dziecka w DECObazaar

polecam -sama kupilam mlodemu do pokoju meble soosnowe bedzie mial na lata ;] a sciany przyozdobilam fototapeta z motywem z gdzie jest nemo i takimi naklejkami rybimy ,na okna tez dalam naklejki dwustronne -szkoda ze nie umiem znalesc aukcji na kotrych kupilam bo bym dokupila takie 20x20 no ale cos moe sie pojawia ;]pooglądałam kilka zestawów mebelków i powiem szczerze rozczarowały mnie te z płyt :-( ale już na szczęście upatrzyłam i po nowym roku zamawiam mebelki sosnowe są solidne i w sumie posłużą na długie lata
Zobacz załącznik 418351Zobacz załącznik 418352
Zobacz załącznik 418353Zobacz załącznik 418354
kolor ścian jeszcze do ustalenia z mężem ale już jakieś pomysły są :-)
zgadzam sie!tez zamowilam sosnowe z drewnostylpooglądałam kilka zestawów mebelków i powiem szczerze rozczarowały mnie te z płyt :-( ale już na szczęście upatrzyłam i po nowym roku zamawiam mebelki sosnowe są solidne i w sumie posłużą na długie lata
Zobacz załącznik 418351Zobacz załącznik 418352
Zobacz załącznik 418353Zobacz załącznik 418354
kolor ścian jeszcze do ustalenia z mężem ale już jakieś pomysły są :-)