reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kacperuś, 26 tc, 900g

reklama
Ale fajny pyzuś z Kacperka :) Malutki, ale policzki to ma ;)
Mam nadzieję że szybko mu przejdzie trauma po szpitalu.
Mój chyba jest za mały żeby tak przeżywać pobyty w szpitalu - na razie jest na etapie śmiania się do wszystkich badających go lekarzy.

Hejjjjj powiem szczerze, że nawet nie zwracałam uwagi, że ma takie "poliki" na tych zdjęciach rzeczywiście widać. Jeszcze jak byłam w ciązy to cały czas mówiłam że mam kluseczkę w brzuchu i teraz naprawdę mam prawdziwą kluchęęęęęęę.:-):-D:-D

Na szczęście powolutku wraca do siebie, więcej się uśmiecha, już akceptuje wszytskich domowników. Bo naprawdę było ciężko. Byliśmy w sobotę u "naszego" doktora na kontroli i jak tylko zobaczył go i usłyszał obcy głos to odrazu atak histerii. Ciekawa jestem jak on zareaguje na rehabilitacje? Niestety po tej całej chorobie zaczął robić bardzo brzydkie kupki takie ze śluzem, a nawet czasami to taki sam śluz. Lekarz kazał dawać lakcit i nestatynę, bo podejrzewa że moze ma jakiegoś "grzybka". A i język cały biały. Miałyście może jakiś incydent z kupkami ze śluzem?

Franiowa mamo co do tego wskaźnika, to włąsnie nie wiem, bo dopiero teraz na tym usg podała jego wskaźnik, bo wcześniej to tylk opisali że poszerzone i już. Ale nie panikuję, spokojnie spróbuję zrobić to badanie gdzie indziej. Dorotka już dała mi pewne namiary. Buziaki

reklama
Czasem się zdarzały po bebilonie comfort ale już nie mamy tego problemu. A na języku nie ma pleśniawek? Bo nystatynę to chyba do pędzlowania buzi dostaliście?

Do góry