• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Wanilia - mogę zanieść tą kupkę w pieluszce?? tzn całą pieluszkę?? czy muszę jakoś ją "wyłapać" bezpośrednio do pojemniczka???? Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nie, ale od wczoraj nie jem laktozy i pianki nie ma...wciąż dziwne kupki i więcej, ale dzisiaj po raz pierwszy mam wrażenie że bez piany (tej piany w pieluszce nie widać, ale słychac jak robi....no i na przewijaku mi tez zrobił, to sama piana wychodziła...)
?
Aniu, nie wiem bo nie robiłam badania, ale wiem, że jest takie. Może najlepiej zadzwoń do laboratorium i zapytaj jak "wyłapać" kupę

Na początku taki maluszek to może po każdym karmieniu zrobić kupkę.
A teraz to już organizm więcej zużywa na tzw "ciałko".

U nas jedna dziennie jest ale bywa, że i dwie pójdą :-)

Nasz Kubuś robi raz na tydzień i to po wielkim wysiłku, czasami tylko czopek nas ratuje:crazy: Cały czas karmię go piersią, przepajam raz dziennie herbatką na trawienie, 1 raz dziennie dostaje jakieś owoce ze słoiczka i 1 raz dziennie warzywa jakieś i nic nie pomaga:baffled: Robiliśmy mu posiew kału, elektrolity, USG brzuszka i wszystko wyszło dobrze. Mamy zamiar jeszcze wybrać się do gastrologa dziecięcego, moze on nam coś poradzi. Tak więc jak piszecie ile Wasze dzieciaczki robią kupkę to jestem w szoku.Mam nadzieję że mu się to unormuje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry