Antuanet24
Październikowe mamy'08
czarna79 chyba nie tylko onto tylko mój to mało-srajtek jest![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czarna79 chyba nie tylko onto tylko mój to mało-srajtek jest![]()

Antuanet24 - Myślę, że Kubuś może mieć rozleniwione jelita.., podobnie jak w przypadku mojej Majeczki. U nas od narodzin były potworne zaparcia i skończyło się pobytem w szpitalu. Tam lekarze, jednogłośnie zadecydowali, że nie obędzie się bez leku o nazwie Movicol Junior. (Niestety nie jest on dostępny w Polsce, ale jeśli posiadasz kogoś za granicą, kto pomógł by Ci go sprowadzić, to szczerze polecam!!!). Działa na wszystkie dzieci, jest delikatny i nie inwazyjny!Nasz Kubuś robi raz na tydzień i to po wielkim wysiłku, czasami tylko czopek nas ratujeCały czas karmię go piersią, przepajam raz dziennie herbatką na trawienie, 1 raz dziennie dostaje jakieś owoce ze słoiczka i 1 raz dziennie warzywa jakieś i nic nie pomaga
Robiliśmy mu posiew kału, elektrolity, USG brzuszka i wszystko wyszło dobrze. Mamy zamiar jeszcze wybrać się do gastrologa dziecięcego, moze on nam coś poradzi. Tak więc jak piszecie ile Wasze dzieciaczki robią kupkę to jestem w szoku.Mam nadzieję że mu się to unormuje...

Czy może znów jakieś g**** mu się przyplątało. Kaszka jest bezmleczna, bezglutenowa więc nie wiem skąd to dziadostwo!