• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Anna22 a do szpitala to pediatra Was skierowała? Bo nasza pediatra się upiera że to jest normalne, zastanawiam się czy już przychodni nie zmienić:rofl2:
Kasia1978 ten Dicoflor30 mieliśmy,ale tam na ulotce jest napisane że stosuje się go przy biegunkach, więc przestałam mu to dawać.

Ja to miałam zapisane od lekarza. Najpierw laktoral w saszetkach, a potem dicoflor. Jedna kapsułka dziennie pomaga na florę bakteryjną. A debridat też jest na biegunki i zaparcia jednocześnie.

reklama
No to sobie wykrakałam z tym pójściem do lekarza w kwietniu... Tuśka się rozłożyła w nocy: katar cieknie, łzy ciurkiem lecą z oczu, kaszel...:-(
Już się zapisałam na dzisiaj wieczorem.
Ale za popytanie o biogaie i tak Ci będę Magdzik wdzięczna, bo watpię, żeby to tu znali.

Witam popołudniowo.
Dziewczyny a jak Wam śpią maluchy w ciągu dnia? To znaczy ile drzemek i jak długich?
Nasz Michał śpi 4 razy po pół godziny. TO jest makabra bo się nic nie da zrobić konkretnego w domu.

evelaina zdrówka dla malutkiej. Oby tylko przeziębienie
Asia mam nadzieje ze te maści pomogą
Kaskada mój to różnie nieraz tylko drzemie a nie raz potrafi i 2h przespać. To zalezy od dnia;-)

Anna22 a do szpitala to pediatra Was skierowała? Bo nasza pediatra się upiera że to jest normalne, zastanawiam się czy już przychodni nie zmienić:rofl2:.
Nie.. To nie tak.. U nas też lekarze się zarzekali, że zaparcia u takiego malucha, są całkiem normalne..Kazali podawać herbatkę rumiankową, glukozę, nowe mleko na problemy z wypróżnianiem..Masowaliśmy brzuszek, dociskaliśmy nóżki, a problem z zaparć stawał się coraz większy..
Dostawałam już powoli schizy z tej całej bezradności.. Gdy Młoda zaczęła gorączkować i każdy pokarm zwracała nosem, zadzwoniliśmy po lekarza. Zaraz po zbadaniu Małej stwierdził, że wyczuwa starą, zalegającą kupę i niezwłoczna jest wizyta w szpitalu.. O mały włos,a doszło by do jakiegoś zakażenia..

ppatqa: no u nas podobnie. O 9.00 drzemka max 30 min, ok 11/12 spacer i tam pośpi trochę .. przy dobrych wiatrach max godzina, ok 15 .00 może z 20 minut i potem o 17.00 znowu 30 min. I to by było na tyle.

Zdrowia dla chorujących!

reklama
A u nas około 11-12 godzinna drzemka w zależności o której rano wstanie a potem jak jedziemy po Karolinkę to śpi od 2 do 5 godzin zależy jaki akurat ma dzień:tak:, i jeszcze około20.00 taka pół godzinna drzemka.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry