Oj ja też lubię karmić Szymcia... jak juz troszkę sie naje, to tez strzela uśmieszkami, gada do cyca, trzyma cyca albo stanik...czasem przestaje jeść i się patrzy na mnie, a jak ja wtdy popatrzę się na niego to wielki uśmiech :-)
Ja karmię na leżąco i siedząco... ale ostatnio coraz częściej na leżąco (mój Szkrab już trochę waży...).
Dziewczyny...ja zaraz zwariuje z jego kupkami... dzisiaj zrobił 4 w tym jedna zielonkawa... wszystkie taką pianką wychodzą z pupci....do tego rano 37.1 a teraz 37.6... jak ostatnio temperatura do 37.1 się nie martwiłam, tak 37.6 mnie martwi... każdy mówi, żeby dawac lakcid..wczoraj 1 lekarz kazał na 2 tyg odstawić wszystko co zawiera laktiozę...od wczorajszego wieczoru nie jem nic z laktozą, a stan podgorączkowy nadal jest i te kupki piankowe.... pozatym to Szymcio jest bardzo wesoły... Jejuuu..już nawet nie wiem do którego lekarza z nim iść... ogólne badanie moczu mu wczoraj zrobiłam i jest bardzo dobre...zastanawiam się czy posiew robić?? ale jak ogólne dobre., to posiew chyba też powinien być nie ??