magdziunia
Październikowa Mama'08
U nas też czasem po mleczku taki nalot zostaję.
Także wszystko jest dobrze.
Także wszystko jest dobrze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a i to jakie problemy...wczoraj wieczorem Miki zwalił takiego placka,że uwalił siebie,mnie i m przyszedł z pomoca i łapał go na łóżku,bo szalał z gołym zadem i wszędzie kawałki kupala porozwalał...ja już nie mam siły...zresztą wkleję filmik,co on wyprawia przed kąpielą
a co do mycia ząbków,to na tym etapie myje się tylko wodą i najlepiej silikonową szczoteczką,choć zastanawiam się nad kupnem już normalnej szczoteczki dla niemowląt,bo Miki lubi sam sobie szorować ostatnio i jak narazie to lubi a i zawsze gryzie mnie w palec:-)a zaczęłam po urodzeniu przemywac mu dziąsełka gazikiem z wodą,więc myślę że jest przyzwyczajony do higieny buziolki:-)

u nas też jeszcze pustkaU nas też przy przewijaniu są obroty na brzuszek i wyginanie się na wszystkie strony.
No a ząbków u nas brak![]()

Z ząbkami to im później tym lepiej.
podobno czym póxniej wyjda tym zdrowsze, ale czytałam, ze to mitA dlaczego?
Z ząbkami to im później tym lepiej.
a druga miała 6 tyg i też nie narzeka,tylko po ciąży jej zaczęły się sypać...tylko ja miałam ok.6 miecha pierwsze ząbki i mam plombeczki...ja myślę,że jak się dba tak się ma a i genetyka ma tu też coś do powiedzenia;-)