• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
a i to jakie problemy...wczoraj wieczorem Miki zwalił takiego placka,że uwalił siebie,mnie i m przyszedł z pomoca i łapał go na łóżku,bo szalał z gołym zadem i wszędzie kawałki kupala porozwalał...ja już nie mam siły...zresztą wkleję filmik,co on wyprawia przed kąpielą
a co do mycia ząbków,to na tym etapie myje się tylko wodą i najlepiej silikonową szczoteczką,choć zastanawiam się nad kupnem już normalnej szczoteczki dla niemowląt,bo Miki lubi sam sobie szorować ostatnio i jak narazie to lubi a i zawsze gryzie mnie w palec:-)a zaczęłam po urodzeniu przemywac mu dziąsełka gazikiem z wodą,więc myślę że jest przyzwyczajony do higieny buziolki:-)

U nas też przy przewijaniu są obroty na brzuszek i wyginanie się na wszystkie strony.
No a ząbków u nas brak:szok::confused::-D:-D

Dzis dopiero wyprobuje ta szczoteczke nr 2 I zaczniemy myc zabki Narzie przegotowana woda
Milalam sie zabrac za to wczoraj no ale umieralam wiec dzis :-)

A z jezyczkiem u nas tak samo Slyszalam ze mozna tetra przemywac i przegotowana woda jezyczek :-)

reklama
Z ząbkami to im później tym lepiej.

a tu się nie zgodzę,moja jedna z sióstr miała 8 tygodni jak jej wyszły 2 zeby i do dzisiejszego dnia nie ma żadnej plomby,tylko kamień usuwa:tak:a druga miała 6 tyg i też nie narzeka,tylko po ciąży jej zaczęły się sypać...tylko ja miałam ok.6 miecha pierwsze ząbki i mam plombeczki...ja myślę,że jak się dba tak się ma a i genetyka ma tu też coś do powiedzenia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry