Kaka82
Mamusia październikowa'08
:-)juz 1 mu wyszedl.ale jak sobie pomysle ile zebow jeszcze przed nami to szlag mnie trafia.albo on jest taki marudny albo od urodzenia zabkuje....
:-)
Świetne

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)juz 1 mu wyszedl.ale jak sobie pomysle ile zebow jeszcze przed nami to szlag mnie trafia.albo on jest taki marudny albo od urodzenia zabkuje....
:-)
Świetne

u mnie od miesiaca tez tak jest...kolezanka miala tak przez 4 lata.a ja nie wiem co zrobic jak on sie tak drze.bo nie chce podchodzic zeby tak nie bylo jak u niejAlicja tez dzis marudna - urządziła sobie dzień matki- mama nawet do toalety pójść sama nie mogła bo był wrzask jakby ją kijem okładali![]()
ja czasami patrze w jape lali i mówie do M ona ma dziureA dzisiaj już nie widać tego, źle spojrzałam chyba.
Za to biała kreseczka jest piękna.

a potem eeeee to chyba była resztka jakiegos pokarmu

U nas dzisiaj ciężki dzień :-( Amelci idą ząbki i cały dzień płakała, śliniła się i spała :-( aż przykro było patrzeć jak się maleństwo męczy :--( maść to na sekunde pomagała a potem nadal wrzask :-(
Może macie jakieś pomysły jak przywrócić cyca do łask?
u mnie tak wlasnie skonczylo sie karmienie, adas sam zdecydowal ze woli sloiczki i butelki ale mi z tym tez bylo dobrzewiec tak niesmialo zapytam: mowe twoja mala tez juz czas odstawic?:-)