dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U mnie Oliwka na odelglosc nie pluje jedzeniem Jak nie chce to poprostu jej wszystko z buzi wylatuje I juz wiadomo ze koniec jedzenia Fakt wierci sie strasznie i wszystko ja bradziej interesuje niz jedzenie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Widzialyscie taka butelke???taka ciekawostka.wiem ze mam fiola na tym punkcie ale jakbym to wczesniej znalazla to chyba bym kupila
HINDIANKA - Sklep dla mam i niemowląt

Takie cudo wynaleźć. Dobry patent
ale Ty jesteś dzielna,ja tak próbuję,ale jak widzę minę M i jak klnie pod nosem,a mógłby trochę pomóc,to biorę Mikiego i cyca daję i albo odstawiam go albo ląduje u nas,bo czasem jak karmię to zamykam oczy i raz bym go upuściła:-(A my oduczamy jedzenia w nocy bo ostatnio to nawet co godzinę potrafił się budzić
Tak więc już dwie nocki ok 1.00 jest wielki płacz który trwa ok godzinę i później chyba ze zmęczenia pada. Ja i M idziemy tylko go przytulić żeby wiedział że jesteśmy i dalej lulu do łużeczka. Czasem budzi się jeszcze w innych godz ale tylko chwilę zapłacze i sam się uspokaja Później budzi się o 4:30 to karmię go i śpi dalej do 7 lub 8.
Mam nadzieję że szybko przyzwyczai się że w nocy nie ma jedzenia a i ja trochę w nocy odpocznę. Narazie i on się męczy i ja jak muszę słuchać jak biedaczek płacze:--
-(
Zal mi go strasznie ale to dla niego
Butli nadal niet![]()
wspolczuje z tymi nockami moja miala miesiac jak zaczela przesypiac i tak do dzis od 21 max do 7-8 rana spi bez przerwy

natusia ja już przestałam próbować z butlą
No to gratki.Asia, Ty to jesteś aparatkaTakie cudo wynaleźć. Dobry patent
Butelka się przyjęła. Od kilku dni podaję mleko w proszku, bo mam ją pomału odstawiać, przez tą tarczycę, i jeśli tylko nie jest to moje mleko, to młoda się cała trzęsie z radości na sztuczne i wypija duszkiem. Estetka - opakowanie jej nie pasiło!

A o 6:00 poszłam sprawdzić co tam u niego i jak drzwi zaskrzypiały to się przebudził więc go nakarmiłam. Ciekawe jak długo by spał gdybym go nie obudziła