minisia
pazdziernik '08
hehe bo to razCzy też macie ochotę wystawić czasem dziecko na allegro?;-)
Bo ja jak ją karmię to coraz częściej.
Jestem cała w owsiance!
Wstrętne!!!![]()

czasem nawet kumpela wciskam ale nie chca 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe bo to razCzy też macie ochotę wystawić czasem dziecko na allegro?;-)
Jestem cała w owsiance!
Wstrętne!!!![]()

czasem nawet kumpela wciskam ale nie chca 

ja daje bebikoDziewczyny mam do Was- tych które karmią sztucznie- wieeelką prośbę napiszcie mi jakie mleko dajecie bo choć bardzo rozpaczam i staję "na uszach" to cycusie coraz wątlejsze :-( i chyba muszę coś kupić coby mnie brak mleczka kiedyś nie zaskoczył.... a w ogóle nie wiem jak podejść do tego tematu
Minimum 3 razy w tygodniuCzy też macie ochotę wystawić czasem dziecko na allegro?;-)
Jestem cała w owsiance!
Wstrętne!!!![]()

wow co tez ludzie nie wymyslaWidzialyscie taka butelke???taka ciekawostka.wiem ze mam fiola na tym punkcie ale jakbym to wczesniej znalazla to chyba bym kupila
HINDIANKA - Sklep dla mam i niemowląt

ja daje bebiko
u nas wielkie zmiany cycusiowe. Syncio mi dojrzewa ;-) Maciuś w dniu w którym skończył 8 miesięcy stwierdził że już jest dużym chłopcem i nie bedzie pił mleczka z cycusia . Szok. Choćbym mu wkładała go na siłe to się śmieje i odwraca głowę w bok. Troche mi smutno bo lubiłam go karmić ale lepiej ze sam zrezygnował niż bym miała stracić pokarm a on by płakał za cycusiem. Ciesze sie że wszystko ładnie wcina. Zaczął nawet pić mleczko z butelki, soczki itp.

Już to widzę ... zaraz w te pędy wracałby po Hanusię.Mój M mówił że sprzeda Turkom na rynku...