Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moli wlasnie bo tam piszesz ze pijecie Nan 3 ale w menu go nie maKaka my tez mamy 4 posilki .tak jakos nam wyszlo.maly wstaje pozno bo o 9 rano i idzie spac o 19.to jest 10 godzin na jedzenie.jak mu zrobie 5 posilkow tro bedzie co 2 godziny!!!to jakos za czesto chyba.

My cycamy 2 razy dziennie :-)
7-8 cycek
10-11 kaszka
14-15 obiadek
ok.18 deserek, jogurt, danonki itp.
o 20 kapiel, po kapieli - cycek + 180ml mleczka Bebiko 2
W miedzy czasie chrupki, biszkopty, buleczka, paluszki Lajkonik Junior (malo soli i takie chrupiace, calkiem inne niz zwykle paluszki) :-)
Malena bo NAN ma inny podział wiekowy i NAN3 jest po 9miesiacu, a po roku NAN4.
my też jeszcze cycamy i to niestety tendencja zwyżkowa- zaczęła się budzić się w nocy :-( za nic nie wiem jak to zrobić żeby zaczęła przesypiać nocki. Może macie jakieś metody??
Jakos sie juz do tego przyzwyczailam i jak oOliwka spi np 3 godziny bez obudzenia sie to ja sie sama budze bo jakos mi za dlugo hehe Moj organizm juz do tego nawet przyzwyczajony 
my też jeszcze cycamy i to niestety tendencja zwyżkowa- zaczęła się budzić się w nocy :-( za nic nie wiem jak to zrobić żeby zaczęła przesypiać nocki. Może macie jakieś metody??