Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale nie wiem czy to tak powinno być. Czytałam że dziecko może nie robić kupki długo ale że aż tak .... 

), że w 3 mies dzieci maja taki etap i własnie wybierają sobie jedną stronę i zazwyczaj jest to prawa strona. No i Maciek własnie w prawo zwraca teraz najczęściej główkę. Tak też śpi 
Dziewczyny a czy wasze dzieciaczki tez sie same bawia Tzn moja lezy w lozeczku i slucha karuzeli Jak skonczy grac to ona dalej lerzy Biegnie nozkami i raczkami i gada cos do siebie A ja mam wyrzuty sumienia ze sie nie zajmuje Wiem ze zle mysle ale zmotywujcie mojt tok myslenia ze nie robie jej tym nic zlego Chyba ze robie Ja mam wtedy wrazenie ze ona sie czuje sama :-( Glupia jestem

10 min? to i tak długo, mój 5 nie wytrzyma ;-)
co do jedzenia, to rzeczywiście może byc faza intensywnego wzrostu :-)
a co do główki, to mój też tak ma. Czytałam gdzieś (u Zawitkowskiego chyba), że w 3 mies dzieci maja taki etap i własnie wybierają sobie jedną stronę i zazwyczaj jest to prawa strona. No i Maciek własnie w prawo zwraca teraz najczęściej główkę. Tak też śpi
![]()

ale on nawet jak sam na macie wali w grzechotki, czy czym innym sie bawi, to potrzebuje towarzystwa. Jak mnie nie ma to potrafi 5 min usiedzieć i płacze. a jak widzi, ze przyszłam to mu się pyszczycho od razu śmieje i pokazuje jak się bawi. a najlepiej to jak ja sie bawię razem z nim. A na karuzele ma alergię, bo mu sie kojarzy ze zmuszaniem do samotnego spania. Czasami nawet jak jestem w pokoju i kładę go do łóżeczka i włączam karuzelę, bo ja musze np. posprzątać ciuszki czy iść do łazienki rece wymyć to od razu jest marudzenie