Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze to zbytnio nie mam tam przekonywujących informacji dla matkiJa raz kupiłam własnie tą dynię babydream'a. Mała też nią była zachwycona. No i tak potem zastanawiałam się nad jakością tych słoiczków, i w sumie sama nie wiem dlaczego stwierdziłam że jest wątpliwa. No ale jeżeli więcej osób to kupuje to kurcze może i ja będę dalej zaopatrywać się w tą dynię![]()
Na jogurtach Nestle i Bobowity jest napisane po 6 miesiącu zresztą na Hippie też (owoce i jogurt)...,ja od dawna daje Danonki i małemu nic nie jest, a za to je uwielbia...decyzja należy do Ciebie ale przetwory mleczne chyba podaje już większość (mniejszość Danonki)czytałam że przetwory mleczne - jogurt, twarożek itp. podaje się po 11 miesiącu a Wy już podajecie i teraz nie wiem co robić- podawać czy nie ???, dałam raz Łukaszkowi 4 łyżeczki misiowego jogurciku gruszkowego i wszystko było dobrze.
Kiedyś kupiłam (były w promocji po 2.99).Ja byłam zadowolona ze składu, a mała ze smaku :-)Kto podaje jedzonko z rossmana babydream??