reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Ja raz kupiłam własnie tą dynię babydream'a. Mała też nią była zachwycona. No i tak potem zastanawiałam się nad jakością tych słoiczków, i w sumie sama nie wiem dlaczego stwierdziłam że jest wątpliwa. No ale jeżeli więcej osób to kupuje to kurcze może i ja będę dalej zaopatrywać się w tą dynię:)

Ja raz kupiłam własnie tą dynię babydream'a. Mała też nią była zachwycona. No i tak potem zastanawiałam się nad jakością tych słoiczków, i w sumie sama nie wiem dlaczego stwierdziłam że jest wątpliwa. No ale jeżeli więcej osób to kupuje to kurcze może i ja będę dalej zaopatrywać się w tą dynię:)
Szczerze to zbytnio nie mam tam przekonywujących informacji dla matki:)Oglądałąm słoiczek z 10 razy i niby atest jest bio tez pisze i postanowiłam kupic i chyba teraz nie żałuje tym bardziej ze cena dobra zobaczymy jak gaja po nich bedzi sie czuła;)A i w smaku lepsze bo bobovita czy gerber dla mnie bleeeeee masakra a te babydream nawet takie ze smakiem;)

Naszła mnie dziś ochota na gruszki :-) i zakosiłam małemu deserek z Gerbera Gruszki Williamsa, ale w smaku w ogóle gruszek nie przypominało, gdyby nie było etykietki na słoiczku to bym w życiu nie zgadła że to gruszki :-)

ja kupuję te baby dream całyczas bo mały nie chciał gerbera a bobowita jakaś żadka oczywiście zależy co a te są fajne a Michał się nimi zajada i obiadki i deserki no i fakt w smaku też lepsze takie bardziej'' prawdziwe''i często mają promocję po 2,99

U nas dzis na sniadanie po raz pierwszy kromka chleba z maslem i c gvccfd f miseczka jogurtu naturalnego z owocami zamiast standardowej kaszk.i :-) nie wiem kto bardziej zadowolony z takiego prawdziwego sniadania, ja czy Lila :-D:-D

czytałam że przetwory mleczne - jogurt, twarożek itp. podaje się po 11 miesiącu a Wy już podajecie i teraz nie wiem co robić- podawać czy nie ???, dałam raz Łukaszkowi 4 łyżeczki misiowego jogurciku gruszkowego i wszystko było dobrze.

Ostatnia edycja:
czytałam że przetwory mleczne - jogurt, twarożek itp. podaje się po 11 miesiącu a Wy już podajecie i teraz nie wiem co robić- podawać czy nie ???, dałam raz Łukaszkowi 4 łyżeczki misiowego jogurciku gruszkowego i wszystko było dobrze.
Na jogurtach Nestle i Bobowity jest napisane po 6 miesiącu zresztą na Hippie też (owoce i jogurt)...,ja od dawna daje Danonki i małemu nic nie jest, a za to je uwielbia...decyzja należy do Ciebie ale przetwory mleczne chyba podaje już większość (mniejszość Danonki)

reklama
Do góry