Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szczerze to zbytnio nie mam tam przekonywujących informacji dla matkiJa raz kupiłam własnie tą dynię babydream'a. Mała też nią była zachwycona. No i tak potem zastanawiałam się nad jakością tych słoiczków, i w sumie sama nie wiem dlaczego stwierdziłam że jest wątpliwa. No ale jeżeli więcej osób to kupuje to kurcze może i ja będę dalej zaopatrywać się w tą dynię![]()
Na jogurtach Nestle i Bobowity jest napisane po 6 miesiącu zresztą na Hippie też (owoce i jogurt)...,ja od dawna daje Danonki i małemu nic nie jest, a za to je uwielbia...decyzja należy do Ciebie ale przetwory mleczne chyba podaje już większość (mniejszość Danonki)czytałam że przetwory mleczne - jogurt, twarożek itp. podaje się po 11 miesiącu a Wy już podajecie i teraz nie wiem co robić- podawać czy nie ???, dałam raz Łukaszkowi 4 łyżeczki misiowego jogurciku gruszkowego i wszystko było dobrze.
Kiedyś kupiłam (były w promocji po 2.99).Ja byłam zadowolona ze składu, a mała ze smaku :-)Kto podaje jedzonko z rossmana babydream??