Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dziecko ma tendencje do tycia to nawet dieta nie pomoże![]()
magda napisz mi jesli mozesz gdzie kupujesz te kaszki Holle? bardzo chcialabym ich sprobowac bo tutaj nie ma ich w sprzedazy, a slyszalam ze nie sa latwe to zdobycia w polscenie chodzi o to aby wogole nie dawac...ale roczne dziecko czy 2, 3 letnie ...sorry, ale wszystko zalezy od rodziców...oczywiscie ze nie uchroni sie dziecka przed slodyczami i nie mam tez zamiaru trzymac dziecka pod kloszem wiadomo ze pojdzie do przedszkola czy szkoly i jesc bedzie ale wszystko z umiarem...jak widze te smakolyki ktorymi matki karmia czasem dzieci to sie zastanawiam gdzie maja rozum...(i nie pisze tutaj do nikogo personalnie, zeby nie bylo ze kogos osadzam![]()
magda napisz mi jesli mozesz gdzie kupujesz te kaszki Holle? bardzo chcialabym ich sprobowac bo tutaj nie ma ich w sprzedazy, a slyszalam ze nie sa latwe to zdobycia w polsce
Jakie rodzaje polecasz?
Co do slodyczy to my nie mamy problemu Lila ich nie lubi :-) nawet ryzu na slodko nie zje. A probowala juz wielu rzeczy;-)
nie daje jej całej, tylko kroje na kawałki i ona sobie rączką z miseczki bierze i je
a do łyżeczki, hmmm jak na razie wszystko ląduje wszędzie tylko nie w buzi
ale jedzenie rączką uwielbia
dorotka a te kaszki sa slodkie w smaku? Bo tych bardzo slodkich Lila nie zje..Koriander ja kupuję w "bomi" kaszki Holle, podobno też są w "Piotrze i Pawle" (ale nie kupowałam tam).