Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez mam takie wyciekiprzetestowalam juz 4 rodzaje wkladek,musze te jonsona zakupic,bo slyszalam,ze dobre. Teraz uzywam Penathen i sa nawet nawet, odradzam z belli, tommee tippee,canpol babies
![]()
czy któraś z Was używała wkładek baby ono? zamiezam je wypróbować, teraz mam bella mamma i są beznadziejne, na sutkach zostaja niteczki jak z waty i musze myś za każdym razem piersi
Ja od 13 tc biorę Feminatal N i teraz też aczkolwiek coś mało regularnie, za to dodatkowo kupiłam sobie i zajadam Calperos 1000, kapsułki, 400 mg Ca, (węglan wapnia), 30 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowiemamusie karmiace cycem czy bierzecie jakies witaminy?
Ja ich używam i jestem zadowolona, są jak dla mnie wystarczająco chłonne, kiedy nie włożę wkładki to mleko mi wycieka a jak zakładam to się zastanawiam czy rzeczywiście są mi potrzebne, tylko ich ciężar nieco zwiększony świadczy o ty, że takW sumie to nie używałam innych więc nie mam porównania ale nie mam do nich zastrzeżeń.
bo na inne rzeczy mała może reagować bólem brzuszka, z innymi potrawami zaczekać aż skończy miesiąc. To karmienie piersią to jest jakaś czarna magia jak dla mnie...