Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja już tez słyszałam że czasem lekarze zalecają wcześniejsze rozszerzanie diety, a powód jakiś podała? Bo jak nie to ja też bym się wstrzymała. Ja karmię piersią i mi zaleciła rozszerzać powolutku dietę po 4 m-cu czyli troszkę wcześniej niż się powinno przy piersi, ale to dlatego że mała jest zagrożona alergią.Cześć dziewczyny. Byliśmy dziś na szczepieniu i pediatra nam powiedziała, że jak Pola SKOŃCZY 3 miesiące, to możemy jej podawać po łyżeczce soku z marchewki i łyżeczce jabłuszka dziennie... Hm, zgodnie z tym co piszecie, wydaje mi się, że to trochę za wcześnie..?.. Tak czy siak, chyba się wstrzymamy, choć lekarka sugerowała co innego...
Mam do Was jeszcze pytanko - dopajam małą herbatką i wkurzam się prawie za każdym razem. Mamy butelki z Aventu i choć dobrze ją dokręcę, to prawie zawsze gdzieś coś podcieknie i mała jest potem mokra 'na dekolcie'.. Wkurza mnie to okropnie i myślę o zmianie butelki. Czytałam ostatnio o produktach firmy MAM - używa któraś z Was ich butelek albo smoczków? Oglądałam też smoczki i butelki Tommee Tippee i mają fajny designNie wiem na co się przestawić.. co proponujecie?
ja już tez słyszałam że czasem lekarze zalecają wcześniejsze rozszerzanie diety, a powód jakiś podała? Bo jak nie to ja też bym się wstrzymała. Ja karmię piersią i mi zaleciła rozszerzać powolutku dietę po 4 m-cu czyli troszkę wcześniej niż się powinno przy piersi, ale to dlatego że mała jest zagrożona alergią.
A z tą butlą to może smok niedokładnie przylega, ja zawsze najpierw dobrze dociskam smoka do nakrętki i dopiero zakręcam:-)
Ja mam firmy lovi i jest super!!Nie, niczym tego lekarka nie uzasadniła. Po prostu powiedziała, że jak skończy 3 m-ce to można jej rozszerzyć dietę. A Pola cały czas jest tylko i wyłącznie na moim mleku + herbatki HIPP'a.
Co do butelki, to nie wiem, może ja mam jakąś felerną? Smoczek sprawdzałam parę razy, czy dobrze przylega, dokręcam niby mocno, a i tak coś podcieka.. :/