Olla
Melowa mamusia:)
A hustaweczke kupilam taka,melodyjki do kitu...typu rolnk sam w dolinie ha ha...cala reszta super,taka bajeczka...motylki ,pszczolki,sloneczko,zwierzatka...najwazniejsze ze malej sie podoba i moge cos w domu porobic albo przy sobie...typu umyc zeby hi hi
)))
** NEW ** Fisher Price Link-A-Doos Magical Mobile Swing on eBay Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (item 140140625074 end time 31-Jul-07 20:25:40 BST)
** NEW ** Fisher Price Link-A-Doos Magical Mobile Swing on eBay Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (item 140140625074 end time 31-Jul-07 20:25:40 BST)
. Mala wykumala czacze, ze smok to nie cyc (niech to ...) i wyje mi dzis pol dnia wypluwajac ostetacyjnie smoka , a mordka az jej sie slini na widok (lub zapach ??) cyca i tak wlasnie od 3 godzin walczylysmy ze soba...
. Znaczy od 5 pm (z przerwa na jesc i kapiel) kurna zyc dawalam jej smoka, po jedzeniu do pomemlania bo byla pora jej snu i co??? - jej sie oczy same zamykaly ale uparty gowniarz ;-)nie dal za wygrana tylko wypluwal smoka i wrzeszczal (myslac ze glona daje jej pers - ale nie... wcale nie jadla tylko memlala z rozkosza), wiec ja jest smoka szus do buzi na podmiane- chwile pocumlala potem jakby pomysla... pomyslala zrobila kwasna minke i tfu - smok z buzi (glodna bynajmniej nie byla) wiec ja jej smoka szus spowrotem - (czemu nie moze byc tak jak wczoraj
echh... jutro czeka mnie to samo:sick:
(hmm...) slodkie to to, tyle ze obawiam sie ze moze zostac uciszone na zawsze jakims mlotkiem przeze mnie ( wiecie czemu nie..?) powstrzymuje mnie jedynnie fakt ze bynajmniej malej odpowiada hutaweczka i sie cieszy jak dziecko (hehehe) jak jej wlanczam ta upiorna muzyczke
;-) A tak serio to współczuję ci serdecznie, bo mój Misiek przynajmniej się na trochę potrafi zabawić czymś, a i tak jestem wykończona.
no chyba ze nie zakumalam ze to sa pajaki
Dobrze Luka że napisałaś!