Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kotek tu masz fotke tych butelek, sa dwa rodzaje, mniejsze i wieksze. Ja narazie kupilam te mniejsze co sa na zdjeciu.
![]()
Kupiłam tą butelkę i próbowałyśmy dzis z Zuzią pić mleko z butelki (moje, odciągnięte).
i póki co poniosłyśmy porażkę....za nic nie napije sie z butelki, a głodna była napewno.... plucie, płacz i błogi spokój i jedzenie dopiero przy piersi....:-(
Do pracy wracam na początku listopada, zaczynamy powoli się uczyć - jak widać bez spektakularnych efektów....ale jutro znów próba - muszę być konsekwentna (łatwo powiedzieć, bo jak widzę jej rozpacz wymiękam) inaczej co ???? .....rzucę pracę....??
Wcale to nie musi oznaczac konca...Moja kolezanka wlasnie tak robi juz dosc dlugi czas.
Mysle ze podawanie pokarmu Michasiowi tyle ile zdolasz i dokarmianie butelka - wcale nie jest zlym planem - lepiej to niz byscie sie oboje meczyli a Michas byl by glodny. Jestem pewna ze dasz sobie wspaniale rade...jak sie troszke rozluznisz to moze pokarmu bedzie wiecej ;-) ) Bede trzymac kciuki.
Poza tym odpręż się i pozwalaj dziecku ssać pierś nawet jak nie jest głodne. Za jakiś czas ureguluje sobie pory jedzenia:-);-) Powodzenia i trzymam kciuki.
U mnie identyczna sytuacja wiec dlatego staram sie jak moge zmniejszyc laktacje i nauczyc mala pic z butli jednak ona za nic w swiecie jej nie chce. na poczatku troszke bawi sie jezyczkiem a potem ja wypycha. jak juz troche zacznie ssac to polowa leci po brodzie i wycieram...normalnie koszmar. przed chwila wlasnie tez to robilysmy..