Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzisiaj po kąpaniu nie dałam cycka tylko samą mieszankę a godz później Michał wołał o piers
sama juz nie wiem, co jest grane
Magda zawsze tak robi. Magda najczęściej zjada tylko część butli (np. teraz zjadła tylko 60 ml ze 120 ml), odbeknęła, upewniłam się że nie chce więcej, a potem od razu zaczęła szukać piersi. Dostała cyca i zasnęła. A z cyca leciało, bo słyszałam jak połyka.
kupiłam samą rutwicę i może zadziała
chociaż pytałam gina i powiedział, że raczej nic nie pomoże, jak kobieta ma wykarmić dziecko to wykarmi, jak nie jest jej to dane, to nic nie poradzi.
nie ma za badzo umiaru
. Zioła zawierają anyż, koper włoski i melissę. Herbatkę pije się 3-4 razy dziennie. Ja już dziś wypiłam jedną a drugą mam zaparzoną (kupiłam ok. 18tej). Zobaczymy czy zwiększy mi to wypływ z piersi. Mówię Ci, przestań się w końcu zadręczać. Mnie gin powiedział że i tak nie jest źle, a pediatra normalnie kazała kontynułować dokarmianie. Wiadomo że każda Matka przeżywa to że nie może wykarmić swojego dziecka, ale to też działa blokująco. To tak jak z zajściem w ciążę - im bardziej się chce tym bardziej się nie udaje bo mimo braku konkretnych dolegliwości jest psychiczna blokada. Postaraj się wyluzować.