Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...takie to pyszne!!
..sama uz nie wiem dlaczego,widac ze glodny..chetnie je..a pozniej naraz...wszystko mamy na ubranku.martwie sie ze to cos z woda..bo od miesiaca w miescie gdzie mieszkam..jest jakas bakteria w wodzie..trzeba ze 2..3 razy gotowac wode..bo inaczej biegunka i bole brzucha..wielu ludzi juz to dopadlo..w tym moja siostre..tyle ze sie dziwie..bo bardzo uwazam jaka wode daje briankowi..w czym myje smoczek..etc...i pomyslec ze tak bedzie az do wakacji...
a 20 lutego wazyl 9 kg...postanowilismy z lekarzem ze zaczne go dokarmiac butla z mleczkiem Enfamil Premium 2,ponoc najlepsze mleko na rynku
Problem w tym,ze maly...wogole nie chce wziac tego do ust,na widok mleka w butli dostaje szalu,rzuca sie i pluje:sick: mam z tym niemaly klopot bo w soboty mnie nie ma caly dzien i Olis musi jesc przeciez mleczko a ja nie dam rady juz sciagnac na zapas swojego
i chce zeby wreszcie wiecej zjadal,a ja swojego pokarmu juz zbyt duzo nie mam...poradzcie,jak mam go przekonac do butelki? Czy ktoras miala taki problem z przestawiniem na mleko modyfikowane?
A Olis akurat na bialko mleka nie ma uczulenia wiec chyba kupie mu normalne Bebiko albo Hippa i sprobuje a jak to nie wyjdzie to nadal pokarmie cycem do roczku a potem to juz wprowadze mleko smakowe np Hippa Mleko i Owoce...