Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...takie to pyszne!!
..sama uz nie wiem dlaczego,widac ze glodny..chetnie je..a pozniej naraz...wszystko mamy na ubranku.martwie sie ze to cos z woda..bo od miesiaca w miescie gdzie mieszkam..jest jakas bakteria w wodzie..trzeba ze 2..3 razy gotowac wode..bo inaczej biegunka i bole brzucha..wielu ludzi juz to dopadlo..w tym moja siostre..tyle ze sie dziwie..bo bardzo uwazam jaka wode daje briankowi..w czym myje smoczek..etc...i pomyslec ze tak bedzie az do wakacji...
a 20 lutego wazyl 9 kg...postanowilismy z lekarzem ze zaczne go dokarmiac butla z mleczkiem Enfamil Premium 2,ponoc najlepsze mleko na rynku
Problem w tym,ze maly...wogole nie chce wziac tego do ust,na widok mleka w butli dostaje szalu,rzuca sie i pluje:sick: mam z tym niemaly klopot bo w soboty mnie nie ma caly dzien i Olis musi jesc przeciez mleczko a ja nie dam rady juz sciagnac na zapas swojego
i chce zeby wreszcie wiecej zjadal,a ja swojego pokarmu juz zbyt duzo nie mam...poradzcie,jak mam go przekonac do butelki? Czy ktoras miala taki problem z przestawiniem na mleko modyfikowane?
A Olis akurat na bialko mleka nie ma uczulenia wiec chyba kupie mu normalne Bebiko albo Hippa i sprobuje a jak to nie wyjdzie to nadal pokarmie cycem do roczku a potem to juz wprowadze mleko smakowe np Hippa Mleko i Owoce...