wiosna2013
Fanka BB :)
heej
ja mam medelę swing (elektryczny), cholendarnie drogi ale jak dla mnie - super. W ostatnich dniach bywałam na szkoleniach 8 godzinnych, więc musiałam sobie pomagać laktatorem. Po 4 godzinach szkolenia podczas przerwy (ok. 20 min) udało mi się odciągnąć 200 ml. I jeszcze jeden plus laktatora - mogłam go użyć w samochodzie, bo jest też na baterie.
Generalnie laktator należy dobrać wg potrzeb, czy będzie często używany, czy tylko na nawał
ja mam medelę swing (elektryczny), cholendarnie drogi ale jak dla mnie - super. W ostatnich dniach bywałam na szkoleniach 8 godzinnych, więc musiałam sobie pomagać laktatorem. Po 4 godzinach szkolenia podczas przerwy (ok. 20 min) udało mi się odciągnąć 200 ml. I jeszcze jeden plus laktatora - mogłam go użyć w samochodzie, bo jest też na baterie.
Generalnie laktator należy dobrać wg potrzeb, czy będzie często używany, czy tylko na nawał
Nic, absolutnie nic nie boli podczas odciągania, piersi opróżniane są bardzo dokładnie, no wypas. Zresztą więcej napisałam u siebie na blogu, możecie poczytać o szczegółach: 
jak przeczytałam markę, to myślałam, że to jakieś apteczne dziwo za 50zł... ale 200zl.. i jeszcze pamiętam, ze Ci się bardzo szybko popsuł
. A był chociaż elektryczny?
o tyle było utrudniona sytuacja, że urodziłam i początkowo przebywałam w mniejszym mieście... w efekcie o mały włos, by do Wrocławia musiał jechać po ten laktator, obdzwoniliśmy chyba z 20 miejsc. A jak mnie cyce zaczęły już konkretnie boleć, to byłam gotowa go zagryźć, jak mi nie wyczaruje tego latatora w trybie pilnym
Więc większą też zakupiłam szklaną.