Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dynie troche podgrzewałam jak inne przetwory i do słoiczków potem pasteryzowałam moja mama chyba kroiła w kostke i pasteryzowała wyszły lepsze bo nie taka papka ale to robiłysmy w tamtym roku na zupe dynianke dla nas nie dla dzieckaja się nadal zastanawiam nad dynia, jak zrobic zeby trzymałą w słoiczkach i zeby była dobra
bio to mozna sobie kupic od kogos z ogródka a nie ze straganu bo tam od rolników maja i na nawozie niestety jak macie kogos co sadzi w ogródku to porównajcie to co niby ze straganu kupujecie wielkosciowo prawda jest taka ze bez nawozu nic nie rosnie a jak sie dowiedziałam jaki nawóz sie wywozi na pola to padłam chciałąm kupic kurczaka z chodowli przydomowej od znajomej a ona mi ze brojlery niestety bez mieszanki rosnac nie bedą i tez daje sie cobadz im do jedzenia trzeba by sobie same wszystko chodowac dla dzieciaczków ale włąsnie jak nef pisze na przyszły rok i tak pewno bedziemy dawac juz wiekszosc tego co sami jemy i słoiczki okazjonalnieStaram się kupować na straganach, bo mam nadzieje, ze tam zdrowsze, ale kto wie,