• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Karmienie naszych maluszków:)

reklama
Tasia - sorki za głupie pytanie, ale po czym poznajesz że masz mniej mleka, po sobie, czy np. córcia krócej/częściej je? Mój się domaga co 2 godziny, czasem częściej i nie wiem czy to już mam brać jako oznakę że się kończy?

lenka -super, że już masz zrobioną dynie. Moje jeszcze rosną. Dziś właśnie rozmawiałam z pediatrą o słoiczkach. Pytałam czy te domowe nie są gorsze (myślałam że np.do kupnych dolewają jakiś witamin). Powiedziała że jak się ma z pewnego źródła, to należy robić. A jak zrobiłaś dynię? Orientujesz się może czy można ją zamrozić?
I zdrówka dla chłopców!
pscółko - przed chwilą jak byłam na wizycie, to pytałam pediatry, o to - jakie mleko podać małej jak będę przechodziła z piersi za miesiąc czy 2. Powiedziała że Hipp combiotic. Posłucham jej, bo to mądra babka. Macie jakieś doświadczenia/opinie o tym mleku?

reklama
Lenka napisz jak robiłaś dynie do słoiczków będę wdzięczna za instruktaż....

Cycowe mamy...a czy to nie jest kolejny kryzys? czas kiedy znowu mleko się zmienia ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry