Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko w nocy jak w zegarku co 2,5:-(
ale zmodyfikowana dla potrzeb matki karmiacej...
wczoraj pieczony ser panierowany, ziemniaczki podpieczone z sorowka.
i nawet kupki robi co dwa dni
ale to chyba zasluga rumianku - no albo w koncu u niego sie wszystko uregulowalo
ale kiedys robilam taki z sera salami - panierowalam w jajku potem bulce tartej z przyprawami (majeranek, bazylia). fajnie smakuje z frytkami i sosem pomidorowo paprykowym 

Rozwija się śliznie, wszystko ogląda, dotyka, do obcych wysyła uśmieszki, jest kochanym pulpecikiem
Jelita odpoczywają wtedy i ponoć kolki wtedy powoli przechodzą. Moja Mila już od dawna robi sobie właśnie 4 godzinne przerwy, a póżniej im bliżej snu tym częściej ciumka cyca. A potem śpi 8 - 10 godzin w nocy :-)
;-)
Ciągle przybiera, ale niewiele. Pediatra mówi, że jest ok. Ale w stosunku do urodzenia to strasznie mi wyszczuplała.Wcześniej była pulpecikiem, pucusiem, grubaskiem. A teraz zrobiła się z niej modelka. ;-) A jak dziewczyny piszą, że ich dzieci już dawno podwoiły wagę, to szok!
Moje dziecko lubiło sobie chwilke pociumkać i odpocząć i za chwilę znowu zawołać mamusię na cyca. Teraz chyba nie ma czasu na jedzenie, jest zbyt zajęta poznawaniem świata. Mam nadzieję że juz mi cyce nie zrobią numeru i nie zaprzestaną produkcji. Tak jak piszecie nie przejmuję się małym rozmiarem i flakowatością;-)