• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie piersią

reklama
kathhe, jak tam twoj zatkany kanalik? Juz jest ok? Ja do niedzieli jeszcze na antybiotyku, ale jakby juz troszke lepiej. Nosze kapuste w cyckonoszu i mam wrazenie,ze ciut pomaga.

A ja miałam kryzys laktacyjny tydzień temu ale kupiłam herbatkę dla karmiących z Herbapolu w aptece. Piję 2 dziennie od tygodnia i wszystko ruszyło, aż musiałam się ściągać wczoraj bo myślałam że cycki mi pękną, w 5 minut 140 ml z jednej piersi poszło :-)

a ja mam znowu kryzys laktacyjny. Ktory to juz znowu?:(( wystarczylo, ze na weekend dluzej poza domem bylam (sprzatanie po remoncie) i mala mm kilka karmien miala, aja nie odciagalam w tym czasie i juz mam.. Piersi wydaja sie byc puste.Tzn mleko jes, ale brak tego uczucia pelnosci w piersiach miedzy karmieniami. Mala slabiej sie najada i karmimy sie dluzej i co 2 godziny. Tak od poniedzialku. Nie dokarmialam, bo stwierdzilam, ze nic lepiej nie wplynie na laktacje niz czeste przystawianie. Nie odciagam, bo juz czasu na to brak.Dosc mam juz tej ciaglej walki o laktacje. Dzis na noc podam mm, bo wyspac sie chce.
i znowu mysli o przejsciu na mm..znowu. Jak dlugo jeszcze? Sama nie wiem..
to sie wy<zalilam:) dzieki, ze jestescie:*

Ja mam uczucie pełnych piersi tylko w nocy, po kilku godzinach snu bez karmienia. W dzień mam uczucie "flaczków", ale Olek się chyba najada, bo nie widać, żeby chudł.
Mm dostał raz, NAN, 10ml na spróbowanie czy się nie pochoruje, a tak to tylko cyc i cyc już 2,5 miesiąca.

reklama
moriam ja mam uczucie flaków, a jak nacisnę to dosłownie tryska!!! Przy nabrzmiałych nigdy tak nie było.
Ja sobie wkręcam, że Artek się nie najada, a mąż twierdzi, że on je za dużo.
Kupy dziś byle jakie i ulewa po trochu- nigdy nie ulewał... co to może byc?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry