lwiapaszczka
Fanka BB :)
Też na początku myślałam, że to od śliny, ale ostatnio staram się nie mieszać już tej kaszki podczas jedzenia, nie gmerać tam łyżeczką ze śliną, tylko brać delikatnie nowe porcje i robi się taka ble...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja jest większości na cycu ale jak mi wygodniej to i butle daje i dokładnie jak skończyła 5 miesięcy to pediatra kazał zaczac dawać 2 bo mała głodna była po 1. I wogóle nie mieszałam tylko skonczyłam paczke 1 i dałam 2. Nie miała problemów z brzuszkiem po zmianie.Pytanko do karmiących MMwprowadzacie już dwójkę ? niby od 6 mies, dzisiaj podpytalam pediatry , powiedział,żeby stoponiowo mieszać 1 i 2, tak żeby na skończone 6 mies zaczynał pić 2.
. Ugotowałam na próbę tą odrobinę kaszki na wodzie i wymieszałam w 100ml płynu (na próbę w wodzie, ale mam zamiar dodawać do mojego mleka) i porobiły sie grudki... nie wiem, jak mam to gotować, bo przeciez swojego mleka nie zagotuję, a żeby ugotować bardziej płynna kaszkę, musiałabym dodać więcej wody (próbowałam 1/2 łyżeczki kaszki na 30ml wody...