reklama

Karmienie

Uff .... Franek właśnie zakończył 3 - godzinny seans przy cycuchu z przerwani na marudzenie i zmianę pieluchy.
Oj żebym nie zapeszyła bo właśnie się wierci .... Ale ci .......... może troszkę pośpi.

reklama
paula zainwestuj w daszek na ptaszek :) nasz mały też lubi zrobić sikanego psikusa, ale ostatnio źle wycelował i obsikał sam siebie ... więc teraz bardziej uważa z psikusami ;)

a jest któraś mama co karmi butlą?? czy narazie wsyztskie cycowe??

moja też jeszcze złote kupy robi :-)

a co do jabłek też w szpitalu dostawałam:tak:

A mój mały ma problemy z kupą już nie wiem co mam robić. Lekarka karze się nie przejmować i starać się pobudzać mu odbyt termometrem ale nie zawsze to coś daje i biedny stęka kwęka i się pręży:( ale jak już zrobi to kupki są takie musztardowe.

Jolcia mi mówili że pobudzanie termometrem "rozleniwia jelitka i odbyt" i później dzieco wogóle samo nie chce4 się załatwiać...
a próbowałaś dawąc herbatki Hippa?? koperkową i rumiankową??
są od 1 tygodnia życia...
dajesz 100 ml dziennie (rozrabiasz łyżeczkę herbatki ze 100 ml wody) i powinno pomagac..
\akup sobie i normalnie możesz podawać codziennie dziecku

A mój mały ma problemy z kupą już nie wiem co mam robić. Lekarka karze się nie przejmować i starać się pobudzać mu odbyt termometrem ale nie zawsze to coś daje i biedny stęka kwęka i się pręży:( ale jak już zrobi to kupki są takie musztardowe.
My też mieliśmy problem, mały np zrobił w poniedziałek, później dopiero w czwartek, później sobota, a następna w piątek...lekarze też nie kazali się przejmować jak kupka jest właśnie żółta , musztardowa i a brzuszek miękki, teraz od kilku dni coś się unormowało i mały robi jedną dziennie, ale taką porządną...że jak akurat trafi się przy przewijaniu to leci i leci...:)

z termometrem bałam się kombinować, ale kazali podać np letniej wody troszkę ok 20 ml...gdyby nie szło, albo kropelki " bigaja" ale robi codziennie, więc krople kupione,ale leżą

Ostatnia edycja:
Ja dziś zakupiłam herbatkę z hippa koperkową i stwierdziłam,że będę dopajać w te upały,bo małemu czasem się tylko pić chce. Pociągnie cyca 5 min i śpi. Właśnie przed chwilką mu zrobiłam i podałam troszkę.Chyba mu smakowała bo jak zassał,to nie chciał puścić:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry