Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też już daję grudkowate, trochę popluła ale w dwóch ratach zjadła całą, pierwszą, próbną porcję :-) Skoro może zjeść mojego ziemniaka i moją marchewkę rozgniecioną widelcem to może i normalny obiadek po 6 miesiącu :-)
to te po 6mcu są jakieś mniej rozmemłane? nie zauważyłam Chociaż jak teraz spojrzałam na konsystencję słoika po 7mcu, to o takiej konsystencji junior wcina domowe zupki od początku
U nas problemu z grudkami nie było. Igor nie przepadał za papkami ze słoików i jadał swojskie jedzenie rozgniecione widelcem. Może dlatego problemu nie ma
jolek, na pewno ma to duże znaczenie, że Igor jadł rozgniecione swojskie jadło. Nasza się teraz musi po prostu nauczyć i zakumać, że nie tylko papki się zjada :-).
jaipur u nas tak samo od dawna mała je domowe obiadki o takiej konsystencji jak te po 7 msc w słoiczkach .. kawałki makaronu , kawałki marchwi czy ziemniaczków ...
a dzisiaj junior postanowił spróbować sam metody blw- przyturlał się pod stolik,na niższym poziomie stał talerzyk i ukradł czekoladę , usłyszałam tylko mega zassanie i wielki mlask.Na szczęście z wrażenia wypuścił z łapki kawałek,mama zabrała i dla bezpieczeństwa zjadła. To tyle odnośnie blw i juniora
Trzeba będzie zrobić rekonesans z poziomu juniora i pozgarniać wszystko.I już kontakty zabezpieczyć, bo za szybko się przemieszcza kolega.