reklama

Karmienie

Ja też już daję grudkowate, trochę popluła ale w dwóch ratach zjadła całą, pierwszą, próbną porcję :-) Skoro może zjeść mojego ziemniaka i moją marchewkę rozgniecioną widelcem to może i normalny obiadek po 6 miesiącu :-)

reklama
to te po 6mcu są jakieś mniej rozmemłane? nie zauważyłam:-D Chociaż jak teraz spojrzałam na konsystencję słoika po 7mcu, to o takiej konsystencji junior wcina domowe zupki od początku:-p

U nas problemu z grudkami nie było. Igor nie przepadał za papkami ze słoików i jadał swojskie jedzenie rozgniecione widelcem. Może dlatego problemu nie ma :)

a dzisiaj junior postanowił spróbować sam metody blw- przyturlał się pod stolik,na niższym poziomie stał talerzyk i ukradł czekoladę , usłyszałam tylko mega zassanie i wielki mlask.Na szczęście z wrażenia wypuścił z łapki kawałek,mama zabrała i dla bezpieczeństwa zjadła. To tyle odnośnie blw i juniora:-D
Trzeba będzie zrobić rekonesans z poziomu juniora i pozgarniać wszystko.I już kontakty zabezpieczyć, bo za szybko się przemieszcza kolega.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry