Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mój Igor wcinał ogórkową,ale co najlepsze tylko wodę.Jak zobaczył że coś innego jest na łyżce (ziemniak, marchewka) to od razu głowę odwracał! Pieczarek nie dawałam bo to w końcu grzyb.
A mi się dzieć buntuje i pięknie je ale tylko nasze obiady. Wczoraj zjadła 4 wielkie kopytka, zagryzła rogalem drożdżowym i klementynką. Słoiczki ja zjadłam
a propos pieczarek podzielam zdanie Jolek i pauli, grzyby bodajże po 3 roku życia. Nie wiem, czy tak długo nie będę podawać, ale teraz na pewno jeszcze nie.
ee tam, pieczarki to nie grzyby, to mutanty na kupie hodowane
u nas na pierwsze był krupnik, na drugie będą bitki z kaszą.Wersja dla prezesa nie przewiduje sosu mięsnego, tylko sosik z dyni i marchewki.
My jemy jogurciki w koncu, tzn od ponad tygodnia.. i smakuja bardzo ) No i chyba sie wyregulowalo.. wiecie z czym..
Polecamy wszystkim, ktorzy jeszcze nie probowali
Sa teraz w promocji za 7.99 w Shleckerze