reklama

Karmienie

paula nom .. zdarza się że 300 zje... ale też nieraz 240 jej starczy :-)
to jak 300 Cię szokuje to nie wiem co byś powiedziała na Vi bo ona zjadała 2x300 na noc :tak: wypijała jedną butę(a raczej niekapek) siadała na łózku i wołała "moooo moooo" czyli mleko.. robiłam 2 butlę i dipier tą jak wypiła to zasnęła... miała taki okres przez ok 3 miesiące... to mleka się nakupowałam wtedy :-p hehe
i też było to w okolicach roczku ale dokładnie które miesiace nie pamiętam .. wiem tylko ze zima :-p

reklama
jejku co za ilości mleczka :-D u nas max 180 , nigdy więcej.
Lenusia ma ostatnio niezły spust, bo zjada dwa obiady :tak: daje jej różnie, albo sloiczek albo sama robię, drugi obiadek to zawsze nasz obiad. jak tylko zobaczy, że ktos mieli paszczą to od razu przyczłapuje i zaczyna mlaskać :-D najlepiej jadlaby cały dzień :tak: nie wiem ile waży ale bardzo urosła ostatnio, może w przyszłym tygodniu pójde do przychodni sprawdzić.

Ja zlikwidowałam mleko przed dzienną drzemką bo młodzian jakoś gardzi jedzeniem i tylko mleko by jadł. Wieczorem zjada jakieś 260 ml mleka z kleikiem ryżowym,a nad ranem 180 mu robię.

No już się tak nie chwalcie z tym mlekiem my wypijamy 30 i co tam:-D
Dziś wymyśliłam jak przemycić mleko małemu:-) i jestem zadowolona bo wcinał aż miło
Pokruszyłam 4 biszkopty zalałam 90 Bebiko dodałam deserek i mały wcinała :-)

A ja nie wiem ile mleka Pola wypija z cycka :P
Zjada kaszke, zjada jogurt - wiec chyba mlecznych jej nie brakuje.. ( do kaszki czasami dosypuje lyzeczke Enfamil - mleczka..)

Odkrylam ostatnio takie pałeczki wielozbozowe z blonnikiem Junior - firmy Granex, pycha, wlasnie je zajadam, kupilam je z mysla o Poli, moze by jej pomogly na te zaparcia, dalam pare, smakowalo .. jak myslicie?? nie za ciezkie to dla niej... ?

Maja nie pomogę..A byłaś u lekarza???

Paula
nie je mleka ale może za to inne produkty mleczne wcina? Znajomej maluch odrzucił mleka,ale lekarka powiedziała że jak je jogurty kefiry twarożki to nie ma się czym martwić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry