reklama

Karmienie

Jolus bylam, lekarz jest ciulem,,, mowi - no musimy zaczac od diety..... dziecko sie meczy pare m-cy, a on taki tekst... :/ zenada.. ale dal to skierowanie na usg brzuszka przynajmniej...

Bra
- to bylo straszne.. myslalam, ze beda zaraz wyc razem z nia! A sie napocilysmy ;((

reklama
paranoja z tymi lekarzami ;/// kurcze felek, z łaską da skierowanie... ale jak byś zabuliła 100 zl za wizytę, to gadka była by inna brrrrrr ;//// a maluszek sie męczy... jak by chodziło tu o dietę to Polcia miałaby zaparcia z głowy po pierwszym razie

Taki dupiaty lekarz moze i ma kilkadziesiat dzieciakow na dzien w przychodni.. ale ja mam jedno! i sie o nie martwie! i to jego zdrowie dla mnie najwazniejsze!
Mowilam mu juz ostatnio co Polcia je, na co reaguje itd.... a czego nie je - bo nie moze i ja jako matka to wiem!
Jak kiedys stwierdzil, ze banany to raczej nie zatwardzaja... to juz bylo wiadomo... jaka ma wiedze...

Maja oj skopiemy go skopiemy...Ale dał Wam jakąś konkretną dietę???

Może dawaj po troszku dla Polci kiwi. Podczytałam,że Hope daje, rozmawiałam z kumpelą mówiła,że też swojemu maluchowi daje i nic mu nie jest. Dałam Igorowi przedwczoraj i nadplanowy kupol był.Dziś przed południem też jadł i przed kąpaniem w pieluchę się strolił :/

Ech może spróbuj dać troszkę i zobaczysz czy będzie poprawa z kupą, albo czy małą wysypie. Co za patafian gada o diecie a nie kieruje Cię jak ją prowadzić??!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry