reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
a z tego co słyszałam jest w nim (mleku) dodatkowo wiećej rpzeciwciał któe dodatkowo uodparniają malenstwo![]()
Darinia Potwierdzam jak mamuska choruje jej organizm wytwarza przeciwciala i sa one takze w mleku.Wiec nawet powinnas karmic Zuziaczka
a nam lekarz kazał podawać herbatkę jak jest ciepło
ale zamiast mleka czy dodatkowo??
dziewczyny - szybkie pytanie!Czy rzodkiewki są oki czy nie oki???
Kupiłam sobie pęczek rzodkiewek i kostkę sera białego i rozpromieniona wracam do domu w myśli już spozywając posiłek który mi się dziś wysnił.Tam mama drastycznie informuje mnie ze po rzodkiewkach Marcel może dostac skętu kiszek..
cóż....:-(
i dlatego postanowiłam zasięgnąć rady.Nie pamietam jak to było przy Oliwii z rzodkiewkami
ale jeśli ma to malemu choć troszkę zaszkodzić to ja podziękuje.I tak nie spałam pół nocy bo marudził a rano nie dało się go ukołysać
w ciagu jednej nocy zrobił 3 kupki i rano dowalił czwartą
Kupiłam sobie pęczek rzodkiewek i kostkę sera białego i rozpromieniona wracam do domu w myśli już spozywając posiłek który mi się dziś wysnił.Tam mama drastycznie informuje mnie ze po rzodkiewkach Marcel może dostac skętu kiszek..

i dlatego postanowiłam zasięgnąć rady.Nie pamietam jak to było przy Oliwii z rzodkiewkami

reklama