reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmimy...

reklama
Darinia - Tak jak pisze Mrowa1 mataka może karmić mimo przeziębienia bo mleczko zawiera wszystko co dzicko potrzeba :-) więc jeśli nie bierzesz żadnych leków to bez obaw :-)

dziewczyny - szybkie pytanie!Czy rzodkiewki są oki czy nie oki???
Kupiłam sobie pęczek rzodkiewek i kostkę sera białego i rozpromieniona wracam do domu w myśli już spozywając posiłek który mi się dziś wysnił.Tam mama drastycznie informuje mnie ze po rzodkiewkach Marcel może dostac skętu kiszek..:baffled: cóż....:-(
i dlatego postanowiłam zasięgnąć rady.Nie pamietam jak to było przy Oliwii z rzodkiewkami:baffled:ale jeśli ma to malemu choć troszkę zaszkodzić to ja podziękuje.I tak nie spałam pół nocy bo marudził a rano nie dało się go ukołysać:no:w ciagu jednej nocy zrobił 3 kupki i rano dowalił czwartą:dry:

reklama
niekat ja już jadłam rzodkiewki i ogórka, pomidora, i małej nic nie było...;-)
Zresztą chyba nie zjesz od razu całego pęczka, hehe :-):-D