reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Laski a nie zastanawia was, że każda z nas tą @ co dostała miała taką jaby wcale, inną niż zawsze i każda wcześniej miała objawy ciąży??:szok: chociaż ja podobnie jak karolciak nie robię sobie już po tym nadziei tylko tak poprostu mnie to zastanawia:szok:

reklama
To fakt też mi się to wydało dziwne:-)
Z Gabi miałam dziwnie
Dzień przed @ poszłam do gin że ni siara leci,po badaniu powiedziała że być może coś jest na rzeczy ale jeszcze za wcześnie.
Dostałam jakiejś takiej nie wiadomo jakiej@ i troche zgłupłam, chociaż cały czas byłam prawie pewna że jednak jest fasolka więc poszłam na usg tam babka powiedziała mi że nie jestem w ciąży(byłam gotowa jej wydrapać oczy:-D). Nie poddając się poszłam na bhcg i wynik wyszedł niejednoznaczny.
2 dni puzniej powtóżyłam i wyszedł pozytyw:-). Moja gin też nie kumała o co chodzi,przyjeła tą niby @ jako ostatnią @ i wyznaczyła termin porodu:-)
Oto i cała historia:-)

A tak na marginesie moja ukochana kawa jest mi obojętna a ulubione martini wzbudza we mnie we mnie odruch wymiotny:rofl2:

Ostatnia edycja:
faktycznie zakręcona historia:szok: no to może teraz jest u Ciebie powtórka z rozrywki;-) bo jak pokazuje hisotria z twoją drugą córką to jednak nie ma jak przeczucie kobiety;-) patrz ani lekarz ani usg nie wykryło a jednak byłaś:-) swoją drogą fajna ta babka co Ci usg robiła, że nic nie widziała:-D

Widziała coś co może być ciałkiem żółtym.
Dlatego róbcie usg tylko u gin a nie u radiologa bo oni pojęcia nie mają.
To tak jak gin miał by zrobić usg wątroby, wie gdzie jest i nic poza tym.

Hej dziewczyny
Na tej stronce są fajnie ujęte tabelarycznie możliwe objawy ciąży i od kiedy można sie ich spodziewać:) Czasem nasz umysł płata nam figle ale może to pomoże
Pozdrawiam

Objawy ci

Nie moge coś tej stronki otwożyć:-(
Najbardziej wkurza mnie to że objawy miałam tylko w ciąży a tym razem ?????:wściekła/y:
Wiecie co a ja tempke mam pod pacha od ok 2 tyg 35.4-35.8 a teraz na dole zmierzyłam 37,2 o co kman????

reklama
wiesz co być może dlatego, że kiedyś czytałam (już nie pamiętam gdzie), że ta temperatura pod pachą nie jest wogóle miarodajna i brana pod uwagę jeśli chodzi o temp, która ma pomóc określić etap cyklu bądź ewentualną ciążę, więc ja na twoim miejscu brałabym pod uwagę tę drugą:-)

Do góry