reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

fajnie że się odezwałaś :-)
Nie zaniedbuj kręgosłupa im wcześniej tym lepiej!!!!
Kobiety zawsze łapią dołki:tak: najpierw na widok ciężarnych a potem na widok szczupłych dziewczyn ze sterczącymi piersiami:-D

reklama
Po wyjściu z toalety moge wracać spowrotem bo siusiam cały czas :-)
Byłam w aptece i kupiłam vagikal.

Wiecie co czytam pościki dziewczyn które używają "dopalaczy" żeby zajść-to musi być dopiero presja-biedne

Ostatnia edycja:
karolciak ja mam właśnie doła na podobnym tle jak ty:-( wczoraj się dowiedziałam, że taka babeczka, którą znam tak przeltonie jest 12 raz w ciązy(z czego 9 dziwnym trafem wcześniej "poroniła") i dobija mnie to, że takie to zachodzą nawet nie wiedząc kiedy a ty jedno byś chciał mieć i wielki problem:-( a do tego dziś wracając z pracy mijałam szpital położniczy i parkę która wchodziła ze szpitala z noworodkiem, zazdroszczę:-(

poziomki z tymi dołkami to masz rację, no ale cóż taki nasz urok:-)

karolciak ja mam właśnie doła na podobnym tle jak ty:-( wczoraj się dowiedziałam, że taka babeczka, którą znam tak przeltonie jest 12 raz w ciązy(z czego 9 dziwnym trafem wcześniej "poroniła") i dobija mnie to, że takie to zachodzą nawet nie wiedząc kiedy a ty jedno byś chciał mieć i wielki problem:-( a do tego dziś wracając z pracy mijałam szpital położniczy i parkę która wchodziła ze szpitala z noworodkiem, zazdroszczę:-(

poziomki z tymi dołkami to masz rację, no ale cóż taki nasz urok:-)

Kamia może to jakiś znak?????
Ja jak oglądałam z mamą ubranka dla maluszków i się strasznie zachwycałyśmy (jak nigdy) to miesiąc puzniej dowiedziałam się o Gabi

Kamia bo pocieszą trza!!:-)
Kurcze dziewczyny w pracy troche ale w domu tak mnie brzuch rozbolał(jak bym miała@) że zaległam. Teraz trochę przeszło i boli mniej,ale cały czas siusiam.:dry:
Mam nadzieje że wy się lepiej czujecie???
Kolorowych snów:-)

mnie od wczoraj kłuje i pobolewa prawy jajnik (może to na owulacje hurrrrrra!!!!!)-wiem wiem miałam się nie podniecać i nakręcać :zawstydzona/y:
poziomki jako twój baby boomowy doradca;-) kieruje cię dziś na betkę:tak: bez odwołania;-) objawów masz już cały worek więc jeśli coś jest na rzeczy to już wyjdzie:-) a jak pokazuje przeszłość twoje maluchu lubią robić niespodzianki więc czemu ten miałby być inny;-)

karolciak a jak Ty się czujesz??

Wiecie co czytam pościki dziewczyn które używają "dopalaczy" żeby zajść-to musi być dopiero presja-biedne
może głupie pytanie:zawstydzona/y: ale jakich dopalaczy???:szok: bo mam nadzieję, że nie takich jak myślę:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej ja to dzisiaj jestem postresowana zreszta juz od wczoraj..w pracy zamet nie mialam humoru to sie z moim poklocilam o glupote.... na przytulanka nawet nie mam ochoty bo po co sobie znowu robic nadzieje jak nic z tego nie wyjdzie:-(

Do góry