Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
karolciak ja mam właśnie doła na podobnym tle jak ty:-( wczoraj się dowiedziałam, że taka babeczka, którą znam tak przeltonie jest 12 raz w ciązy(z czego 9 dziwnym trafem wcześniej "poroniła") i dobija mnie to, że takie to zachodzą nawet nie wiedząc kiedy a ty jedno byś chciał mieć i wielki problem:-( a do tego dziś wracając z pracy mijałam szpital położniczy i parkę która wchodziła ze szpitala z noworodkiem, zazdroszczę:-(
poziomki z tymi dołkami to masz rację, no ale cóż taki nasz urok:-)
bez odwołania;-) objawów masz już cały worek więc jeśli coś jest na rzeczy to już wyjdzie:-) a jak pokazuje przeszłość twoje maluchu lubią robić niespodzianki więc czemu ten miałby być inny;-)może głupie pytanieWiecie co czytam pościki dziewczyn które używają "dopalaczy" żeby zajść-to musi być dopiero presja-biedne
ale jakich dopalaczy???
bo mam nadzieję, że nie takich jak myślę
może głupie pytanieale jakich dopalaczy???
bo mam nadzieję, że nie takich jak myślę
![]()