Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wdług moich wyliczeń 6 grudnia iałam dostać @ Co prawda objawów zero, ale teścik zrobiłam i wyszedł negatywny. Da lub trzy dni później zaczął mnie boleć brzuch jak na @ . Raz Mocniej raz słabiej, do tego zawtory głowy, no i włosy zaczęły mi sie przetłuszczać jak nigdy. Przy każdej wizycie w WC liczyłam, ze przywitam się z @, a tu nic. Więc 8 dni później stwierdziłam, że albo to ciąża, albo ide do lekarza... Więc ide do lekarza, bo to ciąża ;-)
za duże rozczarowanie każdorazowo heeh...
i staram się wynaleźć objawy.. 
Czesc Dziewczyny,
tez nowa, ale cel ten sam ;-)
Ja juz tez zachodze w glowe czy to malenstwo czy tez nie. Od tygodnia mam bol w podbrzuszu, skorczowy, jak na okres. Test zrobilam jeden, ale wiem, ze zrobilam go o wiele za wczesnie, wiec wynik wyszedl negatywny. Dzisiaj zaczely mnie bolec piersi.
Niecierpliwie sie!!! Hehe... niecierpliwie sie tak bardzo, ze mam ochote komus przylozyc ;-) I tez raz szczesliwa, raz nieszczesliwa.
Wiem, ze nie ma co rozmyslac, bo takie objawy to zadne, ale trzymajcie za mnie kciuki. Tak bardzo chcialabym malenstwo.
u mnie na test jeszcze za wczesnie. 8 dni do @. Do mnie denerwuje, bo jutro sylwestra i nie wiem czy moge sobie pozwolic na szampana. Ale kupilam jakis mega ultra czuly test w aptece :-) wykrywa 6 dni wczesniej niz normalne testy, wiec teoretycznie, moglabym zrobic ten test za jakies 3 dni. To mnie i tak nie pociesza! Grrrrrrrr....
Najbardziej mnie denerwuja te sylwestra. Jak to jest z tym alkoholem? Szczerze mowiac, pewnie skonczy sie tak, ze bede odmawiac. Na wszelki wypadek.
chyba razem testowac bedziemy

ledwo sie powstrzymalam bo wiedzialam ze jak kupie to nie wytrzymam i jeszcze dzis zrobie:-)