Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Domyślam się, że chodziło Ci o 13 czerwca. ;-)29 cykl a dzien plodny mialam 13 maja testow jeszcze nie robilam bo za 4 dni niby powinnam dostac @ i nie wiem czy by wyszly ale te objawy mnie niepokoja chcialabym z moim chlopakiem miec juz dzidzie ale nie wiem czy te objawy to akurat moze byc ciaza
To ja trzymam kciuki i czekam na wieści! :-)dziekuje napewno poinformuje was jaki wynik bedzie![]()
gratulacje! budyń powiadasz? hm... dużo go? pytam, bo u mnie podobnie... ale tfu tfu coby nie zapeszyć!![]()
Cześć!Ja z pytaniem o ten śluz. Mnie @ spóźnia się juz 5 dni a do tej pory miałam jak w zegarku, więc może będzie fasolka. Bolą mnie piersi ale jakoś tak inaczej i głównie od strony pach, pobolewa mnie brzuch od czasu do czasu i mam właśnie taki dziwny śluz jak metny, i taki jak biały budyń w dość dużych ilościach tak jak w płodne dni. Czu jest szansa na dzidziusia? Robiłam dzisiaj test ale na razie nic nie pokazał>>>.
:-)