mary-beth
Fanka BB :)
Dziękuję. Do powtórki testu jeszcze 3 dni, więc napiszę, co wyszło... Czekam na 2 kreseczki i byłabym taka szczęśliwa, ale staram się nie nakręcać, bo potem rozczarowanie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam moim zdaniemm to objawy ciazy trzymam kciuki!!!daj znacDziękuję. Do powtórki testu jeszcze 3 dni, więc napiszę, co wyszło... Czekam na 2 kreseczki i byłabym taka szczęśliwa, ale staram się nie nakręcać, bo potem rozczarowanie...
witam moim zdaniemm to objawy ciazy trzymam kciuki!!!daj znac
To jest raczej niemozliwe - dzisiaj masz dopiero 10dc, wiec pewnie nawet dni plodnych nie bylo...wita, mam głupie pytanie...... otóż okres dostałam ostatni 13 kwietnia, przedwczoraj przez całą noc żygałam..... i nic pozatym. Wiem, ze to prawdopodobnie zatrucie tylko a nie ciąża....jak myślicie dziewczyny...wątpie żeby zapłodnienie dawało tak szybko jakiś odzew....
To jest raczej niemozliwe - dzisiaj masz dopiero 10dc, wiec pewnie nawet dni plodnych nie bylo...