reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wiesz co?nie wiem jak. Na pewno najpierw by zadzwonila do meza .corci nic bym nie mowil bo ona mala pepla wszystkim w kolo by rozpowiedziala .ale chyba bym skakala do gory jak male dziecko.

NO TAK DZIECI W TAKIM WIEKU NIE POTRAFIA CZYMAC JEZYKA ZA ZEBAMI ;D
Corka jednak jak sie dowie na pewno bedzie szczesliwa ze bedzie mial rodzensteo,pewnie chcial bys teraz chlopca??????
pzdr

No nie wiem czy corka by byla szczesliwa. Ostatni jak jej sie wszyscy pytali czy chce siostrzyczke albo bracicszka to ona odpowiadala ze nic.Ja oczywiscie bym chciala chlopca, ale co bedzie to bedzie, Byle zdrowe,

Corekczka przyzwyczajaon jest byc sama,na pewno bedzie czula sie dziwnie na poczatki,moze troche zazdrosna,ale bedzie sie cieszyc w koncu bedzie sie miala z kim bawic,moze bardziej opiekowac,bo w sumie piec lat roznicy dla dzieci w tym wielu jest duza,ale bedzie dobrze moja kochana ;)

AXXA no to naprawde nie weselo.Siostra sie uwaza za utrzymanke:) ja jak nie mialam meza to latalam do starszego braciszka ale on prowadzi firme z tata wiec to i tak byly rodzine pieniafze:)

reklama
Do góry