reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
aaaa...i jeszcze jedno
Ines pisze:
Podobno dobrze też jest zrobić badanie krwi na poziom progesteronu w drugiej fazie (ok 21 dc). Jeśli jest zbyt niski to może to świadczyć o niedomodze lutealnej.
piszesz ze ok 21 dc., ale jesli ja mam dlugie cykle a owu mialam 28 dc. to II faza zaczyna mi sie po owu wiec wynika ze powinnam robic badania pozniej?

Ja mam cykle 25 d :) i wlasnie dlatego wczesniej dochodzilo do takich sytuacji a ja testowalam zanim byla @ :(:( teraz moze mialam dluzszy...choc raczej nie...zreszta co tam!
Czekam na piekne testy z II kreseczkami!!!:):) oj ale bedzie sie dzialo!!

Kochane specjalistki czy to normalny objaw zdrowia ...... że mam upławy (sluzik) białawy??? Wy to już jesteście weteranki doświadczeń objawowych :)

Madziujka ja mialam wlasnie takie uplawy na poczatku :) a ylo ich mnostwo...wklade latalam zmieniac co chwilke :) teraz sa rozne czasem nawet zoltawe ale to normalne :):)
Madziujka oby to na fasolke :)

WITAJCIE DZIECZYNY
hmm zawsze kocham się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia i jakoś nie mogę zajść w ciąże wczoraj zemdliło mnie na widok kiełabsy a gdy coś zjem odbija mi się tym cały czas i wogóle słabo się wczoraj czułam.... mam tak jakby zatwardzenie i rozwolnienie wszystko mnie już boli czy to mogą być obajwy ciązy czy poprostu stres .......... :(

Asmodis, jeśli masz takie długie cykle to na pewno powinnaś zrobić progesteron później ale niestety nie wiem w którym dniu cyklu :(

reklama
Madziujka ja tez mam dzisiaj taki bialawy sluzik.o tej pory od owu nie mialam kompletnie nic.Czyzby.......????????????
Witaj Tygrysek.Moga to byc objawy cizy .Zrob tescik i wszystko sie wyjasni. :) :)

Do góry