reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agutek weź sobie Pyralginę ale w czopku..........szybko pomaga i jest mocna.Niech mężuś kupi- wprawdzie jest na receptę ale powiedz że doniesiesz

Witam dziewczynki...
dziękuje wam wszystkim za wsparcie...
co do mojej pani gin to jest na wyjeździe i nie bardzo może mi pomóc... dlatego tylko rozmawiałyśmy przez telefon...
jestem już spokojniejsza bo zażywam luteine i chyba zmniejszaja się to plamienie... a może to mi się tylko tak wydaje...
ja myślę że wszystko w rekach Boga... i wierzę że będzie dobrze...

[/b]
wiki.25 pisze:
napewno bedzie dobrze musisz w to wierzyc i staraj sie niezamartwiac :)....
Dzięki Wiki... właśnie z takiego założenia wychodzę.. chociaż jest mi smutno, martwie się o moją fasolke... pozatym siedze sama w domu bo mój mąż wyjechał na szkolenie...

Ale damy sobie radę z dzidziusiem :)

Ja jeszcze wpadłam na chwilkę i idę spać - jestem skonana ::)

Moniczko - trzymam kciuki, żeby z dzidzią było wszystko ok..

Lana - a może to nie @??

Zebrra - życzę Ci, żeby @ nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy :D :D
Zresztą wszystkim, którzy tego chcą - tego właśnie życzę :D :D

Agutku - trzymaj się!! Niech ta @ szybko minie!! :)

a teraz brakuje go prawda..przytulic sie i wogole poczuc wsparcie..ale my jestesmy z toba chociaz to nieto samo co mezus...wiesz staraj sie nie denerwowac....i postarj sie niemyslec chociaz to chyba bardzo trudne ...ale usmiechnij sie i niestresuj to najwazniejse a fasolka zobaczy ze sie usmiechasz i napewno bedzie dobrze :)

reklama
Monika3 a moze jakis inny gin? Czy masz do niej bezgraniczne ufanie? Bo jak tak, to poloz sie z herbatka, jakas wesola ksiazka lub cos obejrzyj optymistycznego. Brak mezulka boku zawsze doskwiera, zawsze.

Do góry