reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Tusia ja mysle ze powinnas zrobic kolejny test ale moze niech to bedzie tak ok 10 dni od dnia spodziewane@( w Twoim przypadku od pierwszego dnia @)Mam nadzieje ze zobaczysz piekne II

ewan-Augustowianka pisze:
Monika3-spokojnie, przyjdzie i na Ciebie pora, przyjdzie, trzymaj się

Tak myślisz ewan ???

Wierzę, mocno wierzę w to że tak jak Ty, Dodeczka, Lilith, m.a.l.i.n.k.a, agawa i inne zafasolkowane których niestety zapomniałam nicków...że będę nosiła fasolke pod serduszkiem...

żebyś wiedziała, jak ja się broniłam przed dzieckiem-nie mam jakiegoś szczególnego instynktu ani pociągu do cudzych dzieci-do swego oczywiście psychicznie dorosnę, ale ciąża u mnie to raczej rozsądek-oczywiście będzie bardzo kochane-ale u mnie nie było szczególnego "parcia" na dziecko. Jak słyszałam im bardziej ktoś chce, tym trudniej "zaskoczyć". To Twoja pierwsza ciąża?

reklama
Do góry