reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke, Ty chyba jesteś nauczycielką, dobrze pamiętam? Bo ja tez i pewnie dlatego Cię zapamiętałam :tak: Super, że Tobie i poziomki się udało. Ja staram się nie nakręcać, bo kurde co miesiąc mam objawy, ale zobaczymy. W razie czego kupiłam 2 testy, żeby ewentualnie jednak zatestować tego 6 wrz (w urodziny moje:-)).
Aniaa, witam się z Tobą też ;-) testuj jutro razem ze mną :laugh2:
Hope, za Ciebie też kciuki trzymam
U mnie to nie wiem, który cykl starań, jakoś 8 czy 9, w każdym razie, żebyśmy się lepiej poznały to powiem Wam, że w grudniu 2009 poroniłam w 8 tygodniu i od tamtej pory coś nie mogę zajść :-(ale to w mojej psychice siedzi, wiem o tym.
Aha Mononoke, czego uczysz?

reklama
Mononoke jestem pewna, bo byłam u lekarza.. Od 3 dni też czuję się, jakbym miała zapalenie pęcherza.. Ale pewnie się przeziębiłam :/
Hope niby marne szanse, ale coś mi się wydaję, że ten drugi raz był w dniu owulacji, bo wieczorem zaczęły mnie kłóć jajniki tak jak na owu.. Pożyjemy, zobaczymy.. Ale nie mam większych nadziei..
Kahaka jeszcze trochę poczekam, bo pewnie @ nadejdzie w tym tyg :/ Ale Ty daj jutro znać jaki wynik wyszedł :) :*

Ostatnia edycja:
Ja to miałam twardo czekać do 6.09, ale już jakieś 3 dni dziwnie mi w brzuchu, dlatego ten teścior kupiłam. Ale pewnie sobie wmawiam jak zwykle, hehe ;-)

Mononoke uczę w klasach 1-3, w tym roku wychowawstwo w klasie 2 ;-) ale ja nie mam dużego doświadczenia, w tamtym roku zaczęłam dopiero, w zerówce.

Ania dziekuje slicznie :*

kahaka...a co Ty myslisz, ze ja juz strasznie doswiadczona zawodowo jestem ?:> Zaczelam prace na etat w tamtym roku jako stazystka (bo wczesniej, podczas studiow 2 lata w szkole prywatnej na um. zlecenie pracowalam), i tak przedluzaja mi umowe ale wychowawstwa mi nie dali... i pewnie dobrze bo to byloby troche za duzo jak na mnie ;p

reklama
Mononoke, ja też stażystka, ale staż zaczynam dopiero teraz, bo w tamtym roku szkolnym zaczęłam pracować w zimę, więc się nie dało. A Ty czego uczysz? A ja będąc nauczycielką w 1-3 dostałam siłą rzeczy wychowawstwo.

Do góry