reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ciesze sie, ze sie dobrze czujesz i bedziesz mogla zaczac starania :D Masz piekny suwaczek i wszyscy jak to okreslila Hope siedzimy na szpilkach i czekamy.... rany, ale bede miala pokluta pupe przez te 24 dni :D

reklama
lepidoptera gratulacje:-) coraz wiecej majowek tutaj mamy;-)
Misia 89 nic sie nie boj idz jutro na badanko i sie wyjasni lepiej wiedziec niz sie niepotrzebnie zadreczac;-)
ja jutro na cytologie a w sobote sie wybieramy na wesele to moze zastesuje zeby byc spokojna czy napewno moge pic..jestem pewna ze bedzie negatywny..bo sam gin powiedzial ze teraz nie ma szans:( ale lepiej zatestowac przee imprezka:p

lepidoptera gratulacje:-) coraz wiecej majowek tutaj mamy;-)
Misia 89 nic sie nie boj idz jutro na badanko i sie wyjasni lepiej wiedziec niz sie niepotrzebnie zadreczac;-)
ja jutro na cytologie a w sobote sie wybieramy na wesele to moze zastesuje zeby byc spokojna czy napewno moge pic..jestem pewna ze bedzie negatywny..bo sam gin powiedzial ze teraz nie ma szans:( ale lepiej zatestowac przee imprezka:p

A wiesz ilu kobietom ginki mowili ze nie ma "narazie" szans? Mojej kuzynce mowii ze na newno tak szybko nie zajdzie a bez pomocy lekow to juz w ogole nie ma szans :D a zaszla w drugim cyklu majac 32 lata :> To nie ginek tylko dzidzi wybiera sobie kiedy chce przyjsc i czy ma szanse czy nie! :p Testuj - to nie szkodzi - moze jedynie doprowadzic do stresow :D I pisz czesciej bo nas zaniedbujesz! :p Mialysmy sie wszystkie wspierac, pamietasz? Tak? To badz czesciej ;p

Witam się i ja :-)
Przez to rozpoczęcie roku na mieście urwanie głowy, wszędzie korki niesamowite.
Poczytalam Was troszke i chyba sie nakręciłam albo... ;-) No ale to chyba byłoby za duzo szczęścia jakby się przy pierwszym podejściu udało..
Od wczoraj mnie mdli porządnie i mam taka pełność w żołądku jakbym zjadła słonia z trąbą :szok: Piersi tez mnie jakoś tak specyficznie bolą a odkąd urodziłam Młodego to praktycznie nie miałam wiekszych dolegliwości przedmiesiączkowych i okresik tez był praktycznie bezbolesny :happy:
No zobaczymy, musze sie uzbroić w cierpliwość jeszcze przynajmniej dwa dni.... No i też zasiadam na szpilkach :rofl2:
Buziaki dla Was dziewczątka:blink:

Witam się i ja :-)
Przez to rozpoczęcie roku na mieście urwanie głowy, wszędzie korki niesamowite.
Poczytalam Was troszke i chyba sie nakręciłam albo... ;-) No ale to chyba byłoby za duzo szczęścia jakby się przy pierwszym podejściu udało..
Od wczoraj mnie mdli porządnie i mam taka pełność w żołądku jakbym zjadła słonia z trąbą :szok: Piersi tez mnie jakoś tak specyficznie bolą a odkąd urodziłam Młodego to praktycznie nie miałam wiekszych dolegliwości przedmiesiączkowych i okresik tez był praktycznie bezbolesny :happy:
No zobaczymy, musze sie uzbroić w cierpliwość jeszcze przynajmniej dwa dni.... No i też zasiadam na szpilkach :rofl2:
Buziaki dla Was dziewczątka:blink:

Kto wie? Maj 2011 jestw tym roku bardzo laskawy a widze, ze u Ciebie to bylby juz drugi bobas z maja :) Siadam na tych szpilkach w poduszce pod pupa i czekam tez na Twojego tesciora ;p Powodzenia! &&&&&&

Czesc dziewczynki, wlasnie wrocilam z zakonczenia roku szkolnego :D

motylki dinozaury Gratulacje wielkieeeeeeeeeee!
Na szczescie masz grube obie krechy i nie musisz sie stresowac tak jak ale, ale w sumie moje tez sa ladnie widoczne jak tak na nie popatrzylam bez stresu ;p
ps. Wybacz te dinozaury ale dalej nie moge zapamietac lepidoptera :D

kahaka tylko zeby sie nie okazlo, ze jestes wrozka, ledwo dyrektora wyblagalam o umowe na czas nieokreslony a tu juz od pierwszych miesiecy L4 bo mnie wymiotuje :D Jak tam twoje szkraby na rozpoczeciu roku szkolnego?

Ania.... spokojnie.... poczekaj, to musi byc fasolka :D Moze po prostu Twoja nie chce Cie stresowac takimi jasnymi kreskami :D

Misia daj znac jak po egzaminie i betce :p

Lilith jak sie czujesz?

Hope dzieki wielkie ale bedziecie musilay jeszcze troche poczekac (moze lepiej w trampkach, albo po prostu na fotelach bo szpilki sie do pupy wbijaja :D ) ginek dopiero na 21:00 wiec moge dopiero jutro po lekcjach napisac.
Jak tam Twoje szczescie na rozpoczeciu roku szkolnego?

karolciak!!!!!! no gdzie Ty sie podziewasz? Jedna sie znajdzie to druga sie zgubi....ehhh z Wami dziewczynami .... :D

poziomki jak tam mamuska? zaprowaszona Gabrysia do szkoly?:> :D Jak sie czujesz?

mary-beth co u Ciebie kochana?

Jejciu ale nas juz duzo :D

Rano mialam tragiczny humor a teraz jestem pelna entuzjazmu :D
Moj sie smieje ze mam tak zmienne nastroje ze juz nie nadaza za mna :D Biedak.... oberwalo mu sie dzisiaj rano, a teraz go wycalowalam :D

Dziękuję wszystkim dziewczynom za gratulacje!!!
Mam nadzieję, że już niebawem będę gratulować wszystkim pragnącym maleństwa :)

Minonoke - jestes nauczycielką?? Wybacz, że pytam, ale skoro byłaś dziś na "zakończeniu roku szkolnego" to widać, że chciałabyś żeby w ogóle sie nie zaczynał hehehe, ale nie dziwi mnie to wcale ;). Poza tym nie przeszkadzają mi "dinozaury", ale mogą być po prostu motylki ;)

Jestem ciekawa, czy mam zasianą jedną fasolkę, czy więcej, bo w rodzinie były bliźnięta, babcia jest z bliźniąt, a druga babcia też miała rodzeństwo - bliźnięta, a dziedziczy się skłonność do dwujajowych co 2 pokolenie w linii żeńskiej.... no więc ciekawe???

jutro spróbuję sie zarejestrować do mojej ginekolożki. pewnie wyśle mnie na początek na podstawowe badania.

Mononoke, tak Ci dobrze było na wakacjach, że dziś zamiast na rozpoczęcie to poszłaś na ZAKOńCZENIE :-D

Mononoke, a moje dzieci ok, robią jak to one dużo hałasu :-D bardziej się boję rodziców niż dzieci :-p a Ty jak wrócisz od gina to masz za zadanie wejść jeszcze na bb i nam tu wszystko napisać, a nie jutro po lekcjach!!!:angry:
Nikita, witaj, ale super byłoby mieć bliźniaki :tak:
Misia, a z czego Ty masz egzamin, bo coś do tyłu jestem? Oczywiście wynik betki jest bardziej interesujący niż egzaminu ;-)
Aniaa, musisz być cierpliwa niestety :baffled:
lepidoptera, już gratulowałam i zazdraszczam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mononoke, tak Ci dobrze było na wakacjach, że dziś zamiast na rozpoczęcie to poszłaś na ZAKOńCZENIE :-D

NIe lubie was, smiejecie sie ze mnie ;( Oj pomylic sie nie mozna? Mnie sie wydaje, ze zakonczenie roku szkolnego bylo wczoraj... to pewnie dlatego mam takie mylne uczucie .... :D Na rozpoczeciu byłam no, zadowolone?:> :p
Jade do miasta, trzymajcie kciuki, zobaczymy co mi ginek dzisiaj wymysli ;p

Mononoke, my Cię uwielbiamy wręcz :laugh2: ale nie martw się, też dziś do koleżanki smsa napisałam, że wracam z ZAKOńCZENIA, tylko się Wam nie przyznałam :-p powodzenia u gina!!!

reklama
Do góry