reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke, ciesze się, że ciągle Cię tu widze ;]

Przy was mi lepiej :)
A jesli chodzi o sluz to ja tylko w owulke zawsze mam troszeczke sluzu i tyle... wiec sie nie martw :>

dziewczyny dostałam @ jestem zła

nie denerwuj sie :) Nie ten cykl to nastepny :) Ja bym tez wolala dostac @ zamiast tydzien cieszyc sie z fasolki a pozniej ja stracic :(

Cześć babeczki :-D
U mnie dziś...uwaga, uwaga...38 dzień cyklu. @ ani widu ani słychu i nie zanosi się. Ciąży nie ma na bank, bo temperatura niska. Wygląda na to, ze ciągle jestem w pierwszej fazie cyklu. Ale powiem Wam, że z dnia na dzień coraz bardziej mi to obojętne :zawstydzona/y:
moniś przykro mi. Ja z kolei już bym chciała dostać tą @, żeby znowu zacząć się starać.
Mononoke, tak bym chciała, żeby Twoje dzieciątko dalej tam było...ale ja uważam, że lepiej się nastawić na gorszą opcję i potem ewentualnie mieć niespodziankę miłą niż się rozczarować:crazy:
Mój mąż w końcu wczoraj wrócił i dziś wieczorem wyprawiamy rocznicową kolację dla rodziców i teściów. JUTRO NASZA PIERWSZA ROCZNICA SLUBU :laugh2:

Mononoke, robiłam sikacza dzień po terminie @, czyli we wtorek. A wczoraj i przedwczoraj mierzyłam temperaturę i mam 36,4, więc niestety nie ma szans na ciążę :-( takie temperatury mam zawsze w pierwszej fazie cyklu.

moniś26 przykro mi:-( też byłam zła...no i nie chcę sobie robić wkrętów, ale ten okres to jakiś dziwny jest...w ogóle czuję się dziwnie i nie wiem dlaczego:
-dalej bolą mnie sutki
-mam dolegliwości żołądkowe(nudności,ssie mnie jakbym wcale nie jadła i się strasznie za przeproszeniem ślinię)szczególnie w nocy mi to dokucza
-bóle głowy
zwariuję chyba...nie znajduję jednak wytłumaczenia dla mojego samopoczucia bo zazwyczaj się tak w czasie okresu nie czułam:-(

Gosia zrób test może jesteś a na sutkach masz jakieś takie żyłki niebieskie ,bo ja pamiętam jak byłam w ciąży z Jakubem to właśnie miałam takie żyłki no ta ślina tez jest podejrzliwa .Chociaż ja widziałam wczoraj wszystkie te objawy u siebie .Wczoraj miałam jeszcze zgagę ,ból brzucha ,ból głowy ,a dzisiaj co przyszła wredna @ .KObietki ile się juz staracie o dzidzi ???????pocieszcie mnie troszkę ,że może będę jeszcze miała ...
mam tylko jeden jajnik .(drugi wycięty przed ciązą z powodu torbieli )w pierwszą ciąże zaszłam za pierwszym razem a teraz to już roczek niecały się staram i nici ach ...Może ja nie mogę trafić w ten dzień albo co ? sorry ,ze tak chaotycznie pozdrawiam buziaczki

Misia, bardzo mi przykro.. ale pamiętaj, co cykl, jest kolejna szansa i kolejna nadzieją, dobrze wiemy, że rzadko zdarza się tak by od razu zaskoczyc, myślę, że to trzeba mieć szczeście, bo każda zdrowa para ma przecież 40% szansy w cyklu.

Kahaka, no to uważaj uważaj, bo w każdej chwili może przyjść owulacja, zresztą wiesz, bo podsyłałam Ci linki.

Mononokę, ja tez bym chciała by było jak piszesz.. ale pamiętaj.. czasem lepiej miło się rozczarować :)

Pochwalę się wam przy okazji.. kolo południa nagle pojawił się śluz.. znowu taki piękny jak na początku cyklu po @.. byliśmy niesamowicie zaskoczeni.. i uradowani, że mała zajęła się zabawą na dole :D:D
Kto wie, może teraz doczekam się skoczku :)

reklama
LILITH dzialaj dzialaj! Nooooo powodzenia!!!! trzymam mocno kciukasy za wasze bobosexy :D

monia... no widzisz, tak to jest, moje kolezanki, calkiem zdrowe, jedna 4 lata po slubie, druga 2 ... i tez nie mogly zajsc w ciaze... ich mezowie tez zdrowi... no i w koncu obie pary sie doczekaly, w tym samym miesiacu urodzily :D
Nie martw sie, jak jest okres to jajnik pracuje i produkuje, traficie w koncu na odpowiedni czas i moment, troche cierpliwosci, spontan i juz! My w pierwszym miesiacu staran to tak sie stresowalismy tym wszystkim, ze nic z tego nie wyszlo, w drugim miesiacu zaczelo sie od spontana :D No i wyszlo... (no juz nie ma ale bylo wiec sie da!) Wiec sie nie zalamuj!
Zrob w jeden miesiac eksperyment....
Nie licz dni, nie sprawdzaj temperatury, nie patrz na sluz, nie patrz na nic tylko ubieraj seksowna bielizne i przytulajcie sie ile wlezie i kiedy tylko bedziecie chcieli :p bez stresow, bez nerwow, bez liczenia i podnoszenia pupy po przytulanku! Mnie sie wydaje ze wam potrzeba wlasnie czegos takiego.
Nie wmawiaj sobie objawow zadnych, sprawdz tylko kiedy masz miec @, jak sie spozni to sprawdz, ale wczesniej o tym nie mysl - da sie :) POWODZENIA!

Do góry