reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No no, gratuluję nowego członka rodziny :D
A roboty będzie na pewno, wiem to po króliku, którego mamy caly czas na wolności :D
Mam nadzieję, że swinka pomoże Ci trochę w wyluzowaniu :)

reklama
Ja też mam w domu świnkę morską. Ma całkowita swobodę, wychodzi i wchodzi z klatki kiedy chce. Toaletę ale to grubsze zrobiła sobie pod fotelem mojego Narzeczonego :) i w ogóle mamy z niej ubaw po pachy :)

A ja mam psa i dwa koty... raz miałam mysz-ale zdecydowanie zamiast gryzoni wolę te większe czworonogi ;)

Dopiero co mi się @ skończyła a znów mnie jajniki bolą jak na @... może po tym 41 dniowym cyklu szykuje mi się teraz mega szybki cykl...

Dziewczyny mój prosiek to samczyk, chociaż planowałam samiczkę rozetkę (czyli takiego roztrzepańca), ale jak go zobaczyłam w sklepie to stwierdziłam, że go biorę, chociaż chłopem jest :-D nie jest typowo krótkowłosy, coś pomiędzy rozetką a gładkim. Powoli sie oswaja, bo od pół godziny żre :-D
Agusia
, ja już się w mojej zakochałam :) jakbym czegoś nie wiedziała, to będę pytać :-)
mama05, dla samiczki miałam imię Tusia, a na samca wołam póki co prosiaku albo Tusiulcu :-D
Martusia, jak jajnik kłuje, to do dzieła ;-) mnie też kłuje, ale to na @

Ale mam radochę dziewczyny z tego Prośka mojego ;-)

Cześć dziewczynki:))
Weekend miałam gościowy i nie miałam kiedy do Was zajrzeć :(
Karolciak bo kopa w zad dostaniesz!!!! co to za doły!! :**
Ale jestem dzisiaj zdechła,cały czas się źle czuję Echh
Mam nadzieje że u was lepiej
Kahaka suuper

reklama
KAHAKA- prosiak-ale sie uśmialam-zeby chociaz prosiaczek a Ty prosiak:):):):))skoro je to juz sie powoli zadomowil..

POZIOMKI- cześc i lepszego samopoczucie życze :)

MARTUSIA- dzialajcie,my za kilka dni zaczynamy:))

Do góry