reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Mnie strasznie dziś boli podbrzusze/jajniki... nawet bardziej niż na @... żadnych ciążowych objawów nie mam więc co?
blondplatyna
Martusia a może masz owulkę?
Martusia, może masz owu? Który masz dc? A mnie się @ skończyła i do dzieła 
I mimo, że tego wcale nie chcę, muszę wrócić w tym cyklu do mierzenia temp, żeby wiedzieć mniej więcej, kiedy będzie następna @, aby sobie wszystko ustawić w szkole na czas tych badan szpitalnych(czytaj:zastępstwa)

I mimo, że tego wcale nie chcę, muszę wrócić w tym cyklu do mierzenia temp, żeby wiedzieć mniej więcej, kiedy będzie następna @, aby sobie wszystko ustawić w szkole na czas tych badan szpitalnych(czytaj:zastępstwa)
Martusia85
18 dc... już w zeszłym tyg mnie jajniki bolały-i myślałam, że to wtedy była owulka...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
babki-czy ktoras z Was sprawdza sobie szyjke macicy ???
wiem ,ze jak sie jest po owulce to szyjka jest twarda jak czubek nosa i nisko a przed owulka jest wysoko i miekka jak platek ucha...ja mam dzis 17d.c. teoretycznie owulka byla w sobote/ndz. czyli szyjka powinna byc twarda i nisko a ja ledwo do niej dosięgam i jest średnio miekka...co to znaczy,ze jeszcze nie bylo owulki??????????????????????
wiem ,ze jak sie jest po owulce to szyjka jest twarda jak czubek nosa i nisko a przed owulka jest wysoko i miekka jak platek ucha...ja mam dzis 17d.c. teoretycznie owulka byla w sobote/ndz. czyli szyjka powinna byc twarda i nisko a ja ledwo do niej dosięgam i jest średnio miekka...co to znaczy,ze jeszcze nie bylo owulki??????????????????????

Martusia85
Ja się na tym nie znam... ale może ten wykres Ci coś pomoże: Plik:Cervix checkup (no description).svg – Wikipedia, wolna encyklopedia
mama, ja nie pomogę, ale może rzeczywiście nie było jeszcze owu? Na wszelki wypadek lepiej działajcie
może tamten pęcherzyk co miałaś nie pękł i nowy dojrzewał?
Martusia, nigdy nic nie wiadomo. Ja tam nie wierzę w regularne cykle, bo nigdy takich nie miałam. A może już po owu i dlatego jajniki bolą?

Martusia, nigdy nic nie wiadomo. Ja tam nie wierzę w regularne cykle, bo nigdy takich nie miałam. A może już po owu i dlatego jajniki bolą?
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARTUSIA,KAHAKA- dzieki lejdis
)jutr mam ginek to sie okaze po usg jak tam sie sprawy mają..
reklama