reklama
kacha10
Fanka BB :)
Kahaka super, ze jestes zadowolona z wizyty i dobrze ze Ci przeszlo. dobrze ze Ci cos przepisala, lepiej wyleczyc sie do konca, niz potem miec nawroty infekcji w niekorzystnym czasie.u mnie 16 dzien cyklu, ostro dzialamy, a co z tego wyniknie to zobaczymy za 2 tyg.powodzenia na egzaminie.ja mam prawko 1,5 roku, zdalam za 3 podejsciem.przy tym egzaminie trzeba miec szczescie.moj maz wtrafial w same szuje, i zawsze znalezli mu glupie powody zeby oblac, a jezdzil i jezdzi lepiej ode mnie a zdal dopiero po mnie.wiec nie ma co sie przejmowac.trzymam kciuki.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
dziewczynki no to jade na wizyte-mam jeszcze 1,5 h do wizyty ,ale w Poznaniu o tej godzine sa korki wiec juz wyruszam-kciuki mile widziane
))
dam znac wieczorem kochane!
dam znac wieczorem kochane!
mama05, trzymamy, trzymamy, czekamy na wieści!
kacha10, u mnie to drugie podejście, za pierwszym razem nawet z placu nie wyjechałam...ale byłam tak zestresowana, że się nie dziwię, że oblałam. Teraz liczę na większego farta.
kacha10, u mnie to drugie podejście, za pierwszym razem nawet z placu nie wyjechałam...ale byłam tak zestresowana, że się nie dziwię, że oblałam. Teraz liczę na większego farta.
kacha10
kahakawiem co czujesz, ja za pierwszym razem tez nie wyjechalam bo mi zgasl 2 razy pod gorke. a na lekcjach nigdy z tym nie mialam problemow.za drugim i trzecim podejsciem tez mi zgasl ale raz i dzieki temu wyjechalam na miasto ale stresa mialam duzego.przy ostatnim razie tak dalam gazu, ze moj maz myslal ze przelece przez ta gorke.ja te egzaminy tak przezywalam, ze az poprawila mi sie przemiana materii, a zawsze z tym mialam duzy problem ale od tego czasu wszystko w porzadku.
Martusia85
Mama &&&&&&&&&& będzie git....
a mnie skręca... nie boli non stop-tylko co jakiś czas taki skurcz-normalnie jakbym rodziła
a mnie skręca... nie boli non stop-tylko co jakiś czas taki skurcz-normalnie jakbym rodziła
reklama